EXCLUSIV Adela Popescu: „Dacă-ţi cunoşti bine partenerul devii creativ“

Adela Popescu a reuşit, de-a lungul timpului, să-şi facă un nume în industria muzicală, dar şi în lumea telenovelelor. Cea mai recentă melodie lansată de artistă, „Fără tine“, interpretată alături de DJ Project, a devenit rapid un hit şi a intrat în topurile de la radio.

adela popescu radu valcan

Adela Popescu ne-a acordat un interviu şi a acceptat să ne vorbească despre cariera ei muzicală, despre viaţa de cuplu şi despre planurile de viitor pe care le are.

Melodia „Fără tine“ a prins destul de bine la public. Care este povestea piesei?

Este o declaraţie de dragoste pe care şi-o fac doi îndrăgostiţi la final de relaţie şi, ca în mai toate cazurile, de-abia după ce ai pierdut realizezi, de fapt, ce ai avut lângă tine.

Dar a videoclipului?

Povestea videoclipului este legată de două cupluri, unul format din mine şi Radu Vâlcan, care mergem cu cortul la mare, şi al doilea, în care ne regăsim tot noi, însă ca două persoane din faţa camerelor de luat vederi.

Cum a fost să filmezi un videoclip alături de iubitul tău? V-aţi înţeles bine la filmări?

Este un sentiment familiar pentru că am mai filmat împreună şi abia după ce-ţi cunoşti foarte bine partenerul devii mult mai creativ.

adela popescu interviu exclusiv

Ai avut o vară plină de concerte. Cât timp liber ai avut şi cum l-ai petrecut?

În timpul săptămânii a fost destul de lejer, şi aici mă refer la zilele în care nu aveam filmări, dar nu pot afirma că am avut o vară liberă, dimpotrivă, dar mie-mi place aşa, pentru că sunt un om căruia îi place să muncească.

Cum te simţi mai bine, să cânţi solo sau alături de o formaţie?

Întotdeauna mi-a plăcut să împart bucuriile şi momentele intense cu cineva, nicio bucurie nu e deplină dacă nu e împărtăşită.

Cum te înţelegi cu băieţii de la DJ Project?

Ne înţelegem foarte bine, alături de ei am descoperit o nouă lume, sunt nişte oameni pe care îi admiram şi înainte să-i cunosc, prin muzica de calitate pe care o făceau.

Dacă ar trebui să alegi între muzică şi actorie, la ce ai renunţa?

În viaţă nu există doar alb şi negru, însă, dacă te înarmezi cu răbdare cred că poţi face foarte multe lucruri deodată.

Adela & Dj Project - Photo By Edward Aninaru

Cum ai petrecut de ziua ta şi ce cadouri ai primit?

De ziua mea am fost plecată la Istanbul cu iubitul meu, am petrecut în doi, aşa cum ne place nouă cel mai mult, am mâncat peşte, am băut şampanie, am suflat în lumânări şi am avut parte de o privelişte extraordinară asupra oraşului.

Ce planuri de viitor ai, atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional?

Pe plan profesional îmi doresc foarte tare să mă dezvolt mai mult pe partea online, acum că am descoperit plăcerea şi gustul, este ceva nou şi mie îmi plac foarte tare provocarile. Iar prin intermediul blogului meu, adelapopescu.eu, am desocperit o nouă lume, o nouă modalitate de a ţine legătura cu cei care apreciază munca mea.

Îmi doresc de asmenea să am parte de mai multe experienţe în teatru şi film şi mai am câteva surprize „îmbrăcate frumos“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here