Inna a lansat, alături de The Kidz, videoclipul piesei „Kids in town“

Show-ul „Vocea României Junior“ s-a încheiat, iar Inna și copiii din echipa ei au pregătit o piesă pe care au lansat-o cu videoclip oficial, „Kids in town“.

inna the kidz kids in town videoclip

Echipa Inna, reunită sub numele The Kidz, a înregistrat piesa la studioul Global Records, casa de discuri de care aparține artista. Melodia „Kids in town“ este produsă de David Ciente și compusă de Eric Turner și Julimar Santos Oliveira Neponuceno (J-Son). Sonia Apostol, Ștefan Badea, Andrei Ciurez, Voicu Dumitraș, Eva Margina Mileah, Astrid Muthu, Alexia Niculae, George Rotaru și Andreea Sălăvăstru sunt The Kidz.

„Sunt recunoscătoare pentru experiența Vocea României Junior și mă bucur că am în echipa mea copii atât de frumoși și minunați. Le mulțumesc pentru încredere și sper că le-am făcut o surpriză plăcută cu această piesă. Am simțit că li se potrivește și exprimă spiritul lor de artiști: liberi, creativi, cool, talentați“, a spus Inna.

Inna s-a implicat și în regia acestui videoclip, împreună cu Khaled Mokhtar, care a și filmat, a stat pe set alături de copii, la studioul G1, și s-a distrat împreună cu ei și Lori Ciobotaru, co-antrenorul Innri de la Vocea României Junior.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here