VIDEO Mircea Eremia și Ellie White, printre vedetele care au vizionat în avanpremieră filmul „Power Rangers“

Evenimentul de lansare Power Rangers a declanşat o explozie de culoare şi energie la începutul lunii martie la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City.

mircea eremia power rangers

La avanpremiera filmului s-au alăturat cu entuziasm şi curiozitate vedete precum Ellie White, Mircea Eremia şi Andrei Aradits, iar dansatorii de la Dance Prestige au făcut senzaţie cu o coregrafie spectaculoasă în foaier.

Producţia „Power Rangers“ urmăreşte aventura a cinci adolescenţi aparent obişnuiţi care devin peste noapte eroi excepţionali şi trebuie să-şi salveze oraşul natal şi întreaga planetă de sub ameninţarea unei forţe extraterestre.

Destinul i-a ales, iar ei sunt singurii care pot înfrunta pericolul. Totuşi, ca să reuşească trebuie mai întâi să-şi depăşească problemele din viaţa de zi cu zi şi, înainte de a fi prea târziu, să-si unească forţele pentru a deveni cu adevărat echipa Power Rangers.

Seria care a cucerit o generaţie întreagă a ajuns pe marile ecrane pe 7 aprilie, într-o ecranizare de proporţii, realizată de producătorii Haim Saban, Brian Casentini, Wyck Godfrey şi Marty Bowen.

Un film distribuit de Freeman Entertainment, „Power Rangers” este disponibil şi în format 4DX.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here