EXCLUSIV Fly Project: „Am lucrat foarte bine cu Andra, nu excludem o nouă colaborare cu ea“

La sfârșitul lunii martie, băieții de la Fly Project au prezentat o nouă melodie însoțită de videoclip, „Dame“, ce a depășit 600.000 de vizualizări pe YouTube în două săptămâni de la lansare.

FLY PROJECT 2 interviu exclusiv andra

Recent, cei de la Fly Project ne-au acordat un interviu în cadrul căruia au vorbit despre munca pe care o fac zilnic în studio, dar și despre viețile lor personale.

trăieștemuzica.ro: Ați lansat recent o nouă melodie, „Dame“. Cum a luat ea naștere?

Fly Project: „Dame“ a apărut după o „băiețească“ la studio. Ne-am strâns toată echipa de producție la Fly Records, într-o seară, și am început această piesă, care a fost gata ca idee foarte repede și e perfectă pentru orice petrecere.

„Dame“ e altfel față de toate piesele Fly Project de până acum, încercăm mereu să venim cu ceva nou.

Piesa a venit însoțită și de un videoclip sexy. Cine a venit cu această idee și cum a fost la filmări?

Cine putea să vină cu ideea dacă nu Alex Ceaușu, regizorul acestui clip și prietenul nostru foarte bun. El împreună cu echipa noastră au căutat mult un lift potrivit în București. Din păcate, niciunul nu a fost potrivit și destul de mare, așa că am ales să-l construim. Fetele sunt alese tot de Alex și de echipa noastră de management. Putem să zicem clar că au făcut o treabă bună.

În urmă cu aproximativ o lună de zile ați fost în Insulele Canare, la cel de-al doilea carnaval ca mărime din lume. Cum v-ați simțit acolo?

Am fost de mai multe ori în Insulele Canare și de fiecare dată am fost extrem de bine primiți. Ne-am simțit foarte bine și acum. Este un eveniment impresionant, pentru care ei se pregătesc un an întreg și pe care îl tratează cu foarte multă seriozitate. Publicul a fost extrem de numeros și foarte activ, oamenii s-au distrat de la început și până la final. Tot evenimentul a fost difuzat pe televiziunea internațională spaniola TVE.

Povestiți-ne câteva detalii despre turneul internațional început. Are un concept, ce presupune?

Turneul internațional Fly Project de anul acesta se numește „The Best Party World Tour“ și cuprinde locuri din diverse colțuri ale lumii, inclusiv România, evident. Adăugăm orașe și țări pe măsură ce trece timpul, iar show-ul este unul complex, cu toate hit-urile Fly Project, dansatoare foarte sexy, energie și un vibe de party care animă oamenii și îi fac să petreacă non-stop până dimineața.

Piesele voastre se aud în toate colțurile lumii, iar vedete internaționale precum Cristiano Ronaldo vă apreciază muzica. Care credeți că este rețeta succesului?

Este o intrebare de care ne lovim la aproape fiecare interviu. Nu există o rețetă a succesului. Dacă acum 12 ani ne spunea cineva unde vom ajunge, nu credeam sub nicio formă, nici nu ne-am închipuit vreodată și satisfacția noastră e cu atât mai mare.

Trebuie să existe muncă și devotament, constanță și iar muncă. Să vii mereu cu ceva nou, să nu crezi niciodată că mai bine nu se poate, pentru că pierzi contactul cu realitatea, cu pământul pe care calci.

Colaborarea cu Andra, din toamna anului trecut, a fost un real success. Vă gândiți să mai colaborați cu ea?

Următoarele două single-uri sunt deja pregătite, însă nu excludem o colaborare cu Andra pe viitor și clar o așteptăm oricând la studio, pentru că am lucrat foarte bine împreună.

Alături de ce alți artiști credeți că ați putea avea success, dacă ați interpreta piese împreună?

După cum spuneam, nu există vreo rețetă. Avem mulți colegi din România sau din alte țări pe care îi apreciem. Pregătim niște surprize și, ca să nu le stricăm și să nu le dezvăluim, ne oprim aici.

În afară de cântăreți, sunteți și producători muzicali. Cu ce artiști din România ați lucrat și ce diferențiază piesele Fly Records de piesele produse în alte studiouri?

Am lucrat cu foarte mulți artiști din România și nu numai. Avem piese cu care ne mândrim. Aici nu am vrea să uităm pe cineva, dar, dacă vrei, dăm câteva exemple: de la Raluka și piesa „Never give up“, produsă de Fly Records în România, Liban și în tot Orientul Mijlociu, până la revenirea Andreei Bălan la radio cu piesa „Rece“ și la „Cine iubește“, piesă cu care Nicole Cherry a fost peste tot la radio în România.

Colaborările pe partea de producție în studioul Fly Records sunt în toi, avem piese în lucru și sperăm să vă placă atunci când vor fi lansate.

Cum reușiți să împăcați cariera și concertele cu viața de familie?

Amândoi am început relațiile în momentul în care deja exista Fly Project, ambele noastre soții sunt obișnuite cu programul nostru, cu tot ce înseamnă plecările la concerte sau nopțile târzii la studio. Când suntem acasă, încercăm să compensăm cât mai mult, ne petrecem timpul împreună sau plecăm câteva zile undeva, ori de câte ori ne permite programul de concerte.

Care sunt planurile voastre pentru restul anului?

Concerte și turneul „The Best Party World Tour“, promovarea noului single „Dame“, producție zi – noapte în studio pentru noi și pentru alți artiști din România și nu numai, încă două single-uri și încă un copil în familia Fly Project, mai exact o fetiță în familia lui Tudor Ionescu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here