Ioana Ignat si Pavel Stratan lanseaza videoclipul piesei “Vina Dragostei”

Dupa succesul piesei “Te sarut”, prima lor colaborare, piesa care a adunat aproape 20 milioane de vizualizari pe YouTube, Ioana Ignat si Pavel Stratan lanseaza o noua piesa impreuna – “Vina dragostei”.

Ioana Ignat feat. Pavel Stratan – Vina dragostei (artwork)

Piesa “Vina dragostei” este lansata la doi ani distanta de melodia “Te sarut”, fiind compusa de catre Edward Sanda, Ioana Ignat si Pavel Stratan. O adevarata poveste cinematografica, cu imagini inedite si roluri memorabile pentru cei doi artisti, videoclipul este regizat de catre Kobzzon si a fost filmat pe un concept inspirat de celebrele povesti ale lui Hans Christian Anderden, cu un touch fantezist modern.

“Vina ei, vina dragostei, dansam si ne-mbatam cu amarul ei. Inc-un dans si te las, si te las” este refrenul ce ti se intipareste in minte inca de la prima ascultare. Piesa poate fi ascultata pe toate platformele de streaming, iar videoclipul poate fi vizionat pe canalul de YouTube Ioana Ignat, care a depasit 400.000 de abonati.

Cu doua zile inaintea lansarii videoclipului, Ioana Ignat si Pavel Stratan si-au surprins fanii cu prezentarea piesei „Vina dragostei” in exclusivitate pe Spotify, unde au, de asemenea, zecii de mii de fani.

Ioana Ignat este povestea de succes a ultimilor 3 ani. Un timbru unic, un artist ce își compune singură piesele și o experiență completă în aparițiile live. În anul 2017, Ioana Ignat lansează piesa „Doar pe a ta”, piesă ce devine foarte repede no. 1 în topurile radio și ajunge la peste 60 milioane vizualizări pe YouTube. Tot în 2017, Ioana compune și lansează „Nu mă uita”, una dintre cele mai populare piese românești în mediul online, ce atinge 80 milioane vizualizări pe YouTube. Un nou no. 1 și aproape 50 milioane de vizualizări vin pentru Ioana, odată cu piesa „În palma ta”. Anul 2020 o aduce pe Ioana Ignat din nou în primele poziții trending YouTube cu piesele „Tu nu meriți” și „Azi”, „O lume întreagă”, „Singura greșeală” (împreună cu Florian Rus) si cel mai recent single, Sensibil (Nu am somn).

Unul dintre cei mai creativi si originali artisti de peste Prut, Pavel Stratan compune, produce si interpreteaza de 16 ani. Printre albumele artistului putem aminti pe cel mai important, „Amintiri din copilarie”, lansat in patru volume intre anii 2004 si 2011. Cea mai de succes piesa a sa este „Eu beu”, insa Pavel Stratan a colaborat si cu artisti importanti din Romania, precum CRBL, Jorge si Anna Lesko.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here