Jean Gavril și NOSFE lansează piesa lor de băiețeală

Aprilie īncepe cu noua piesă interpretată de Jean Gavril și NOSFE. Timbrul puternic al lui Jean Gavril, agresivitatea lirică propulsată de NOSFE, toate acestea dau un super boost pentru a face tot ceea ce simțiți că vă doriți.

Cu un ritm care a făcut pānă și ziua de luni să inceapă mai bine, colaborarea celor doi transmite un mesaj puternic: poți face in viață tot ceea ce vrei, dar așteaptă-te și la consecințele care, uneori, pot scăpa de sub control.

„Fără control eu fac ce vreau/ Pānă cānd iese nasol/ Tu-mi spui să stau cāteva zile, fără tine” sunt versuri pline de atitudine, incredere și curaj. “Fără control” e o piesă cu atitudine și vibe puternic, pe băiețeală. E o piesă de mers la sală, cu vibe motivațional și care ne indeamnă să facem ce vrem cu viața noastră și să ne asumăm deciziile pe care le luăm. Și, implicit, și consecințele pe care le au acțiunile noastre, care uneori pot scăpa de sub control.

Piesa e făcută cu NOSFE pentru că el este un artist care a ințeles vibe-ul și care a dat o strofă bombă, in completarea refrenului.

Continui să conturez noi direcții īn rock-ul romānesc prin sound și producție și colaborări cu artiști din sfera Trap/Rap și nu ne oprim aici. Urmează și o piesă cu BRUJA, care intră la categoria Trap’n’Roll, ca să ii zicem așa“, spune Jean Gavril.

NOSFE adaugă: “Jean e un rockstar, ca mine, și ne-am conectat instantaneu, pe covorul din studioul lui Vladimir, unde am bătut cu pumnii și picioarele, pentru a inregistra ce urmau a fi tobele piesei. ANGUS a livrat un solo impecabil și clipul a curs lejer, alături de cāteva beri. Ador piesa asta, și abia așteptam să iasă! Vă pupă UNCHIU!”.

Jean Gavril este un artist roman născut īn Constanța. De la ”Totul sau nimic” și pana in prezent, creația lui Jean Gavril cucerește cu incredere inimile ascultătorilor nonconformiști de muzică rock. Emoția, tupeul și libertatea ii definesc muzica – un mix dintre energia Woodstock, ușoare influențe pop și funk-ul anilor ’60.

De mic copil invață să cante la chitară și iși face prima trupă fiind la liceu. La 21 de ani semnează cu Roton Music și HaHaHa Production – case de discuri cu care lucrează in prezent. Primele sale melodii „Totul sau nimic”, „Tocuri” și ”Fată, bea cu mine” cuceresc din prima publicul roman, iar piesa ”Oh, Ramona” devine un succes internațional datorită filmului cu același nume.

Avand un spirit cameleonic, Jean Gavril nu poate fi incadrat īn limitele unui gen muzical, ceea ce ii accentuează versatilitatea și unicitatea. Artistul nu urmărește să revoluționeze trendurile industriei, ci transpune īn muzică exact ceea ce trăiește, la maxim: ”Ca și artist, sunt conștient de faptul că am ceva de zis și ceva de făcut. Tot ce vreau e să fiu sincer cu mine și să transmit prin muzică poveștile pe care le trăiesc. Inainte de toate, sunt un om ca toți ceilalți. Așa că, nu văd de ce m-aș ascunde īn spatele unor măști.”

NOSFE și-a făcut simțită prezența preponderent cu SATRA B.E.N.Z. – cei care au adus stilul de muzică trap in Romania. Cifrele acestui fenomen au fost doar inceputul a ce avea să urmeze din punct de vedere al vizualizărilor. Lansată in 2016 piesa “Șatra se intoarce” a avut 16.000.000 de views pe YouTube, vreme in care din ce in ce mai mulți au fost influențați și au avut curaj să iși inceapă o carieră īn trap. Preponderent proiectată ca un outlaw al industriei, trupa fost rampa de lansare prin care artiștii au lansat individual și proiectele personale.

Piesele cu care NOSFE s-a auzit pe radio au fost “File De Poveste” (feat Raluca), “Lamare” si “Brasil”. Artistul a cochetat cu zona mainstream incă de la “Condimente”, in featuring cu Ruby, care a strans 74.000.000 de vizualizări, succes care a determinat și un cooking show prezent pe platforma lui de YouTube. A adus in trap acel vibe cu iz latino, imagine păstrată și conturată in următorul hit, DAI, cu aproape 7.000.000 de vizionări.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here