JO, Edward Sanda şi Nadir au lansat melodia „Mai buni (nu doar de Crăciun)“

JO, Edward Sanda şi Nadir şi-au unit forţele în ultima lună din an şi lansează piesa “Mai buni (nu doar de Crăciun)”.

Nadir si Jo

“Aşteptăm Crăciunul cu nerăbdare pentru ca această sărbătoare ne găseşte alături de familie, înconjuraţi de multă dragoste şi pace. Dar de ce să se întâmple asta doar de Crăciun, când putem face o sărbătoare din fiecare zi? ‘Mai buni (nu doar de Crăciun)’ este manifestul nostru pentru fapte şi gânduri bune, 365 zile din an”, a spus JO.

“Mai buni (nu doar de Crăciun)” este un manifest muzical care pune accentul pe firescul lucrurilor şi pe una dintre cele mai de preţ valori-bunătatea. Piesa compusă de către Edward Sanda şi Sandor Biro, în studiourile Famous Production, are versuri inedite şi îmbină titlurile unor piese lansate de către artişti, precum “Până vara viitoare”, “Cu un picior în rai”, “Vita Bella”, “Visător”.

“Am compus piesa asta alături de colegul meu Sandri, cu gândul la căldura din sânul familiei, cea de acasă şi cea muzicală, care ne însoţeşte nu doar de sărbători, ci pe tot parcursul anului. Alături de Jo şi Nadir vrem să vă molipsim şi pe voi cu ea şi voi, la rândul vostru, să o răspândiţi mai departe, prin fapte bune, constant, către toţi cei din jur”, a declarat Edward Sanda.

‘Mai buni, nu doar de Crăciun’ este mesajul pe care îl transmitem prin aceast cadou muzical şi prin care vă invităm pe toţi să faceţi gesturi frumoase faţă de semenii voştri, în fiecare zi din anul care vine”, a adăugat Nadir.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here