Cat Music deschide în Spania prima filială la nivel internaţional

Cat Music, cea mai importantă casă de discuri din România şi un jucător important al industriei muzicale internaţionale, se extinde ‘worldwide’ prin prima filială internaţională, Cat Music Spain, şi este primul label din România care face acest pas.

Cat Music Spain

După ce şi-a demonstrat supremaţia pe piaţa locală, Cat Music deschide primul birou extern, din Europa de Vest-Cat Music Spain, în Madrid-şi lansează primul artist din portofoliu, Jorge Gonzalez, cu videoclipul piesei “Tu Boquita”.

“Tu boquita” este titlul piesei lansate de către Jorge Gonzalez, carismaticul artist din Spania, care a cucerit publicul iberic cu zeci de interpretări live memorabile. Single-ul este compus de către Omar Secada şi Andy Robert, în studiourile Happiness Production, iar videoclipul a fost filmat în urmă cu câteva săptămâni în România şi este regizat de către Rival Film.

Jorge Gonzalez a luat cu asalt Spania odată cu participarea în cadrul emisiunii “La Voz” (Vocea Spaniei), unde s-a clasat pe locul 2 în finală. Primul lui single, “Diquelame”, a primit discul de aur, un succes care s-a concretizat în peste 80 de concerte într-un timp scurt.

Până la single-ul “Tu Boquita”, Jorge Gonzalez a avut numeroase apariţii şi interpretări live remarcabile, încă de la 17 ani. Varianta lui pentru piesa “Lucia” a stârnit numeroase reacţii, iar artiştii ca Alejandro Sanz şi Joan Manuel Serrat l-au felicitat pentru interpretare. În 2015, Jorge a făcut parte din juriul emisiunii de talente pentru copii-“Pequeños gigantes”, iar în 2016 a participat alături de familia sa în cadrul reality-show-ului “Gipsy Kings”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here