Lariss a lansat, alături de Carlito, videoclipul melodiei „Animal“

La trei ani de la apariția single-ului de debut „Dale Papi”, Lariss lansează piesa „Animal”, o colaborare cu artistul Carlito, melodie ce o scoate pe cântăreață din registrul cu care și-a obișnuit fanii până acum.

lariss animal twitter

Față de clipurile precedente, precum „Epana”, „Droppin da Bomb” și „Lova Boay”, unde Lariss a adoptat mai degrabă o imagine urbană și rebelă, în „Animal” cântăreața din Iași întruchipează o femeie de o senzualitate sălbatică, asemeni unei pantere.

„Nu avem cum să trăim fără instinctele de bază, primare, dar unii dintre noi reușesc să le mascheze foarte bine. În «Animal» toate stările ies la suprafață. Mă metamorfozez în panteră neagră, un animal singuratic, care preferă să își dezvolte simțurile, să dețină puterea și să se simtă mereu în siguranță. De cealaltă parte, Carlito este lupul care nu poate trăi fără libertate și se lasă ghidat doar de instincte, de unde și antiteza dintre noi doi, un război al pasiunilor, aș putea spune, care duce la separare. «Animal» este despre forța de a pune stop și de a merge mai departe”, a spus Lariss.

Regia, filmarea și styling-ul videoclipului sunt realizate și coordonate de SAN, iar povestea s-a desfășurat într-o cabană care se află într-o pădure din Brașov. Muzica și versurile sunt compuse de Lariss și Carlito, producția este semnată de Shift și Florin Buzea, postproducția aparține lui Magic Juice, master Bunicul Magic, iar make up-ul este realizat de Laura Atanasoaie.

Citeste si despre:

TBoys au lansat „La Vale", colaborare româno-portugheză, alături de Krissa și Rickardo Priceless
Ilinca Stan, tânăra pe care publicul a urmărit-o pe scena Românii au talent, lansează piesa „Copii”
Mădălina Lungu a lansat videoclipul piesei "Șoapte de iubire"
Trupa Bere Gratis și Teodora lansează “Ce mai faci, copile?” o piesă emoționantă

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here