Trupa Phaser a lansat videoclipul melodiei „Home for Christmas“

Numărătoarea inversă până la Crăciun a început; lumea caută deja cadouri şi se organizează pentru sărbătorile ce vor veni, iar cei de la Trupa Phaser ne-au pregătit o surpriză de sărbători. Aceştia lansează o piesă perfectă pentru această perioadă.

Trupa Phaser

„Home for Christmas” este o melodie veselă, ce ilustrează spiritul sărbătorilor şi este compusă de cei din trupă. Melodia vorbeşte despre fericirea pe care perioada sărbătorilor o aduce; copii râzând, ninsoarea, colindele şi cum toată familia se strânge acasă, pentru a povesti despre cele întâmplate în anul ce urmează să se încheie. Întrucât membrii trupei Phaser sunt o mare familie, videoclipul surpinde căldură unei case, plină de voie bună, în pragul sărbătorilor, fiind filmat într-o sufragerie.

Pe lângă această piesă de Crăciun, membrii Phaser au mai compus mai multe piese, printre care şi cel mai recent single „Alerg”, produs în colaborare cu Hahaha Production şi lansat la începutul toamnei.

Phaser înseamnă atitudine, dinamică şi multă energie. Trebuie doar să-i vezi _live_ şi vei înţelege că un show Phaser este un _tour de force,_ încărcat cu intensitate, dar şi cu momente de sensibilitate simplă. Printre cuvinte, imagini şi vise, scrise cu grijă pe note, ei spun povestea tuturor, a celor ce iubesc sau a celor îndrăgostiţi de viaţă şi ne arată că a fi îndrăzneţ este o stare de spirit şi că bucuriile mici sunt, de fapt, cele mai mari.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here