Liviu Teodorescu a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Ascultă“

După ce a prezentat publicului întreaga lui „Listă de păcate“, formată din şapte piese, Liviu Teodorescu îți spune „Ascultă“.

Noul single este acea piesă pe care să o asculți pe repeat, care îți cânta sentimentele din suflet atunci când ești la pământ. Scris și produs de Liviu Teodorescu, single-ul te face să simți emoția încă de la primele acorduri, iar ritmul te ridică la dans.

Iertarea de sine poate fi uneori cea mai dificilă. Există posibilitatea ca inconștient să ne temem de iertare, să ne temem să ascultăm cuvintele. Pentru asta există muzică, cea care transmite prin vibrații de sunet cele mai intense mesaje.

„Să asculți scuzele cuiva care te-a făcut să suferi e cel mai greu. Să-l ierți e și mai greu. În piesa asta o fac să sufere și încerc din răsputeri să mă revanşez, aducându-i o remorcă întreagă de flori. Dacă vă întrebați cât de reală e povestea, ei bine, toți am trecut prin asta măcar o dată. Eu am trecut sigur“, a spus Liviu Teodorescu.

Videoclipul regizat de Criss Blaziny a fost filmat la Gura Portitei, între Marea Neagră și limanul Golovița din Delta Dunării. Plin de culoare, acesta îl pune pe Liviu Teodorescu între două femei, iar dacă una dintre ele a reușit să îl asculte, veți vedea la final.

3 COMENTARII

 1. melodia ma ajuta foarte tare atunci cand imi aduc aminte ce am facut fata de cel pe care il iubesc melodia ma va ajuta atunci cand va trebui sa ii marturisesc ce am facut ma intrebam unde o sa imi gasesc cuvintele dar odata cu melodia aceasta a venit si inspiratia mea chiar sper ca ma va ierta pt tot ce am facut il iubesc prea tare si nu voi putea renunta la el pt ceva facut la betie

 2. Vreo 10 shot-uri date mult prea repede
  cateva fumuri trase fara pauze …

  asculta,stiu ca ti-am rupt inima
  asculta,stiu ca-i greu sa poti ierta
  asculta,stau aici in fata ta
  sa-mi recapat linistea numai cu iertarea ta

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here