Mihail a lansat prima lui melodie, „Dans nocturn“, care are şi videoclip

În această primăvară, toate privirile sunt pe Mihail, o voce nouă care sigur vă va cuceri! Muzica bună îşi reintră în drepturi, iar „Dans nocturn“ este o poezie pe note, unde iubirea dansează printre metafore şi zâmbete agăţate pe o bancă din parc.

Mihail Dans Nocturn

Mihail are doar 24 de ani, este din Cluj şi l-am putea numi un artist polivalent: este absolventul universităţii de Artă şi Design din Cluj Napoca, are în spate ani de piano şi chitară, premii naţionale şi internaţionale pentru pictură şi fotografie, iar mai nou încearcă să ne cucerească cu timbrul său special.

Primul lui single “Dans nocturn’, este o baladă romantică ce ne aminteşte de câţiva dintre artiştii preferaţi ai lui Mihail: John Mayer, Junip, Glen Hansard, Jack Johnson, Jose Gonzalez sau Aloe Blacc.

Piesa a fost scrisă chiar de tânărul artist şi este inspirat din experienţa personală. “Ideea piesei mi-a venit într-o zi spălând vasele şi ascultând un concert live de-al lui Glen Hansard, mai concret mi-a venit în minte refrenul. Restul textului a ieşit în urma unei despărţiri de o fată, cu care am fost ceva timp împreună. Ne-am despărţit la telefon, după care i-am zis să-mi zică tot ce are pe suflet, de bine, de rău, într-o formă de poezie. Mi-a scris şi la rândul meu i-am răspuns cu textul piesei ‘Dans Nocturn’ “, a spus Mihail.

Videoclipul piesei prezintă momentele frumoase trăite de un cuplu, încadrate ca amintiri ale personajului principal iar textul piesei vorbeşte despre o viitoare despărţire.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here