Nicole Stroiny a lansat, alături de Ja’ Mike, videoclipul melodiei „Should I go“

Nicole Stroiny este o apariţie şoc în sfera muzicală de la noi care atrage atenţia chiar de la debut. A fost descoperită de Bogdan Tomosoiu, cel care a descoperit-o şi pe Nicole Cherry.

Nicole StroinyArtista a lansat o piesă care promite să ne bântuie, “Should I Go”, împreună cu Ja’Mike (cunoscut pentru colaborarile cu Bibi). Videoclipul dă viaţă celor mai întunecate fantasme şi ne-o portretizează pe Rihanna de România, senzuală, cu un look îndrăzneţ şi neaşteptat.

Clipul este filmat într-un castel părăsit desprins din filmele horror, unde ne trezim captivi în tuneluri sinistre, întâlnim vampiri şi vrăjitoare şi rătăcim prin păduri înspăimântătoare, unde pericolul se află la fiecare pas.

Legenda castelului care a servit ca platou de filmare este una sumbră, ultimii săi locuitori dispărând în condiţii suspecte, iar niciun moştenitor nu s-a putut bucura de el, întrucât şi aceştia au avut parte de sfârşituri tragice la scurt timp după ce s-au mutat în castel. Astfel că artiştii, regizorul Alex Ceauşu şi echipa sa nu au fost prea relaxaţi la filmări, fiind pătrunşi, fără să vrea, de fiorii groazei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here