Pasărea Rock a lansat melodia „Praznic năprasnic“

Pasărea Rock, noua trupă înfiinţată de Mircea Baniciu, Josef Kappl şi Ovidiu Lipan Ţăndărică, și din care mai fac parte Vlady Cnejevici, Teo Boar, Marius Batu și Cristi Gram (în calitate de membru colaborator), au lansat prima melodie a formației, intitulată „Praznic năprasnic“.

pasarea rock melodia praznic naprasnic

Piesa a fost ascultată în premieră absolută marţi, la Institutul Cultural Român, acolo unde a avut loc o conferinţă de presă a formației Pasărea Rock. Versurile melodiei „Praznic năprasnic“ au fost scrise de Florin Dumitrescu, cunoscut și pentru îndelunga colaborare cu formația Sarmalele Reci, în timp ce de compoziția muzicală s-a ocupat Josef Kappl.

Melodia a putut fi ascultată în premieră pe TV la Antena 1, acolo unde formația Pasărea Rock a fost invitată miercuri dimineață, la emisiunea „Neatza cu Răzvan & Dani“.

Odată cu lansarea piesei, Kappl a spus, legat de cei care compun pentru Pasărea Rock, că trupa este deschisă colaborărilor: „Cine este prins de acest spirit este liber să compună pentru acest proiect”.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here