Sorana a lansat videoclipul melodiei „Poveşti“

Sorana a lansat prima ei piesă, “Poveşti”, compusă împreună cu Marius Moga, o coproducţie DeMoga Music şi Global Records. Noua protejată a lui Marius Moga şi-a făcut apariţia în muzică cu o piesă puternică, dar şi cu un look nonconformist, pe care nu l-ai mai văzut la nicio artistă din România!

Sorana“Faceţi cunoştinţă cu un artist complet: are o voce superbă, compune şi produce muzică, şi-a regizat propriul vlog (“Poveşti by Sorana”), iar acum îşi da examenul în videoclipul primului ei single, “Poveşti”. Sorana este una dintre cele mai importante lansări DeMoga Music din anul 2015!”, a declarat Marius Moga.

“Azi e prima zi din viaţa mea! Cânt de când aveam 3 ani şi asta e momentul pe care l-am aşteptat toată viaţa mea! Am lansat “Poveşti”, prima mea piesă, la care am lucrat împreună cu Marius Moga, care mă sprijină enorm în cariera mea muzicală,Adda, Mădălin Roşioru şi Alex Cotoi. Sper să va placă piesa mea!”, a mărturisit Sorana emoţionată, în ziua lansării.

Videoclipul “Poveşti”, regizat de Bogdan Păun şi Sorana, avându-l ca producător executiv pe Marius Moga, s-a filmat la Librăria Cărtureşti Verona. Povestea piesei este exprimată în clip prin dans, o coregrafie făcută de Istvan şi o prezintă pe Sorana în trei ipostaze nonconformiste şi antitetice, care exprimă stările încercate de o persoană după o poveste de dragoste care s-a terminat.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here