Speak, Raluka și DOC au lansat videoclipul melodiei „Lasă-mă-mi place“

Speak continuă seria colaborărilor inedite și lansează, alături de Raluka și DOC, melodia „Lasă-mă-mi place“, o piesă ușoară, relaxată, care beneficiază și de un videoclip inedit.

speak raluka doc videoclip lasa-ma-mi place

Piesa a fost produsă în studiourile HaHaHa Production, ideea melodiei venindu-le artiștilor într-o seară în care Raluka i-a vizitat. „Nu era în plan să facem o piesă împreună, dar, în seara în care Raluka a venit la noi la studio, eu, sincer, îmi doream mai mult să o agăț. Poate că asta își dorea și DOC. Cert e că această colaborare a ieșit dintr-o joacă, într-o seară relaxată la studio”, a spus Speak.

Versurile melodiei au fost scrise de Speak, DOC, Raluka, Smiley, Alex Velea și Dorian Micu, în timp ce de muzică s-au ocupat Șerban Cazan, Speak, Smiley și Constantin Bodea. “Piesa a ieșit de la sine, din caterinca mea, a lui Speak și a întregii echipe HaHaHa, într-o zi de studio. Raluka s-a potrivit mănușă cu refrenul, iar noi am râs mult făcând această piesă. A ieșit din pură bună dispoziție”, a afirmat DOC.

Videoclipul melodiei „Lasă-mă-mi place“ a fost regizat de Iulian Moga și filmat la Stejarii Country Club, iar în clip Speak și DOC încearcă să intre în grațiile interpretată de Raluka. “M-am simțit foarte bine colaborând cu Speak și DOC pentru această piesă, atitudinea lor m-a măgulit de-a dreptul. Piesa este inspirata dintr-o situație reală tipică fetelor indecise, când nu ești sigură dacă da sau dacă nu”, a spus Raluka.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here