duminică, iulie 21, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNITrupa Gaz Pe Foc a lansat videoclipul melodiei „Cât îmi lipseşti“

Trupa Gaz Pe Foc a lansat videoclipul melodiei „Cât îmi lipseşti“

Revenirea după 13 ani de absenţă a trupei Gaz Pe Foc în noua formulă a culminat cu lansarea oficială a single-ului „Cât îmi lipseşti” şi cu un concert live în care au fost interpretate şi hit-urile care i-au adus celebritatea.

Lansare Trupa GAZ PE FOC_1

Ineditul a constat şi într-o premieră absolută: videoclipul single-ului “Cât îmi lipseşti” s-a filmat live, la True Club, chiar în seara lansării, pe 19 noiembrie. Şi iată că joi, pe 28 noiembrie, chiar de ziua lui Paul Panait, s-a lansat oficial prima producţie de video muzical marca Senso tv.

Gaz Pe Foc înseamnă acum Paul Panait (voce, chitară) şi Alin Lupşa (voce, pian), iar formula de concert live îi include şi pe Gabriel Bălaşa (percuţie) şi Robert Ardeleanu (bass). Formaţia care ne-a rămas în memorie prin hit-uri fredonate de o întreagă generaţie a ales să se întoarcă în lumea muzicală şi datorită fanilor au avut un cuvânt important de spus.

“Când ne-am hotărât să revenim, ne-am gândit că lumea era obişnuită cu piesa ‘Adio’ fredănată şi acum și, că e bine să creăm un single ca o continuare a acestei piese. Paul a scris-o a, iar eu am făcut legătura prin versul ‘Mi-ai spus Adio atunci…’. Este o piesă armonioasă, care mângâie sufletul şi abia aşteptăm reacţiile oamenilor de la concert. ‘Cât îmi lipseşti’ este de fapt şi motivul pentru care ne-am reunit”, a mărturisit Alin Lupşa.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.