Povestea realizării celui de-al treilea album Smiley, „Acasă“

„Acasă“ este deja disponibil în toată țara alături de ziarul Gazeta Sporturilor, însă frumoasa și captivanta călătorie marcată de noul album al lui Smiley nu se încheie aici, ci continuă cu un documentar care ilustrează felul în care s-a lucrat la cel de-al treilea material discografic din cariera artistului.

Smiley Acasa 1

„Smiley – Acasă [Povestea realizării albumului]“ prezintă cele mai frumoase momente pe care le-au trăit Smiley și ceilalți membri ai găștii HaHaHa Production în perioada de finalizare a albumului. Mai mult, documentarul redă și experiența concertului, atât din prisma artistului, cât și din cea a instrumentiștilor care îl însoțesc de fiecare dată pe cele mai mari scene ale țării, dar și scurte interviuri cu producătorii, compozitorii și artiștii care au contribuit la realizarea acestui album colosal, care s-a vândut în peste 25.000 de exemplare în prima săptămână de după lansare.

Albumul „Acasă“ a avut parte de o lansare în etape. Toate acțiunile de promovare au culminat, însă, prin evenimentul de lansare a materialului discografic, care a avut loc pe 20 noiembrie, acasă la HaHaHa Production, locul în care cel de-al treilea album al lui Smiley a luat naștere. Evenimentul a fost transmis live pe smileyonline.ro, așadar fanii au avut prilejul de a-și urmări artistul preferat într-unul dintre cele mai importante momente din cariera sa, alături de întreaga echipă HaHaHa Production, dar și alături de prietenii și colaboratorii apropiați.

„Lansarea acestui album a fost o frumoasă aventură pentru mine, care nu se încheie nicidecum aici. Vă mulțumesc pentru interesul și entuziasmul pe care le-ați arătat în legătură cu materialul discografic și vă dau întâlnire pe 1 martie la Sala Palatului, ca să fredonăm împreună toate piesele de pe ‘Acasă’“, a spus Smiley.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here