Trupa Invictus a lansat videoclipul melodiei „Enlight“

La sfârşitul lunii aprilie, trupa Invictus a lansat primul videoclip oficial, realizat pentru piesa „Enlight”. Aceasta este prima piesă de pe cel de-al doilea album din cariera trupei, aflat în lucru intens de studio, pentru a putea fi lansat în cursul anului viitor.

Invictus BandRegia videoclipului este semnată de Ionuț Trandafir (Trandafilm), iar pentru masterizarea piesei „Enlight” INVICTUS a ales să lucreze cu Mika Jussila, de la Finnvox Studios, cunoscut pentru colaborările sale cu formații de renume internațional, precum Nightwish, Stratovarius sau Children Of Bodom.

„Enlight” are la bază un mesaj social puternic, bazat pe nevoia de revoltă și de schimbare – a minciunilor în adevăr, a întunericului în răsărit, a urii în lumină. Invictus a inceput lucrul la piesa in luna noiembrie: „Am pus accentul foarte mult pe productia in studio a piesei, pentru a ajunge la un sound cat mai profesional. E prima piesa Invictus la care au contribuit toti membrii din formula actuala a trupei si in care ne-am lasat cu totii amprenta, din punct de vedere compozitional. E un pas mare inainte pentru fiecare dintre noi ca artisti si urmatorul pas in istoria Invictus, fiind prima piesa de pe urmatorul album. „Enlight” e o piesa foarte valoroasa pentru noi, dincolo de efortul investit in realizarea ei, deoarece ne identificam in intregime cu mesajul ei, legat de nevoia de schimbare“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here