Paolo Nutini a lansat videoclipul melodiei „Let me down easy“

Paolo Nutini ne surprinde prin cel de-al doilea single de pe albumul “Caustic Love” printr-o înregistrare video realizată la Abbey Road Studios.

Paolo NutiniPiesa “Let Me Down Easy”, compusă de artist şi produsă de către Dani Castelar, este prezentată în manieră live, reuşind să emoţioneze şi să pună mai bine în evidenţă mesajul. Astfel, videoclipul a fost filmat într-unul din legendarele studiouri Abbey Road. Primul extras de pe noul material a fost “Scream” (Funk My Life Up), hit denumit de Zane Lowe de la BBC Radio 1 “Hottest Record in the World”.

Cel de-al treilea disc din cariera artistului de 27 de ani, “Caustic Love”, a apărut pe data 14 aprilie sub egida Atlantic Records. Acesta a debutat pe primul loc în clasamentul albumelor din UK, fiind vândute peste 100.000 de copii în prima săptămâna de la lansare. Cronicile pozitive nu au întârziat să apară, un jurnalist de la The Independent numind discul “un succes indiscutabil”, dar şi că ar putea fi “cel mai bun album R&B din 1970 “anii de glorie ai muzicii soul compuse de Rod Stewart şi Joe Cocker” încoace.”

1 COMENTARIU

  1. “Let me down easy” a fost scrisa de catre Dee Dee Ford in 1965 si interpretata de Bettye LaVette. Chiar si la inceputul videoclipului, se vede ca pe vinil scrie numele lui Bettye LaVette. Paolo Nutini canta mai multe melodii ale unor artisti celebri in maniera proprie, conferindu-le un sunet nou si un suflu personal. El compune si melodii, inspirate din viata sa, insa “Let me down easy” nu face parte din acestea.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here