EXCLUSIV Criss și Vlad (trupa One): „Există și momente în care ne certăm“

Criss și Vlad, fondatori ai formației One și totodată membri ai trupei LaLa Band, sunt doi tineri îndrăgostiți, care formează un cuplu de mai bine de un an de zile, perioadă în care au fost de nedespărțit.

criss vlad one interviu exclusiv

După ce s-au făcut remarcați datorită formației LaLa Band și a serialului „Pariu cu viața“, Criss și Vlad au făcut un nou pas în carieră și au decis să-și facă propria formație. Cei doi îndrăgostiți se pregătesc să lanseze videoclipul melodiei „Till the end of time“ și ne-au declarat în exclusivitate cum se înțeleg pe platoul de filmare. „La filmări nu prea există neînțelegeri între noi. Am fost educați să fim foarte buni profesioniști. Munca e muncă și acolo nu te joci. Mai degrabă ne mai furăm câte un sărut în pauze“, au spus Criss și Vlad.

Însă, când vine vorba despre viața de cuplu, cei doi artiști spun că mai există și supărări. „Nu suntem perfecți. Nu știu dacă o putem numi ceartă, dar ne mai contrazicem, ne mai supărăm, doar că aceste momente țin foarte puțin. Nu a trecut niciodată o noapte în care să fim supărați unul pe celălalt“, adaugă cântăreții.

criss vlad one interviu exclusiv1

Vlad a caracterizat-o în doar câteva cuvinte pe Criss: „Ochi albaștri, frumoasă, ‘Albă ca Zăpada’ mea“. Imediat, a venit și replica artistei: „Vlad este romantic incurabil, cu simțul umorului și… da, el este ‘my prince charming’“.

Criss și Vlad au vorbit și despre concertele pe care le susțin în țară, dezvăluind câteva surprize care îi așteaptă pe fanii formației One: „Fanii vor avea parte de un concert cum nu au mai văzut. Unplugged, acompaniați de trei instrumentiști de excepție: Cristi Comaroni la chitară, Alex Niculae la clape și David Hences la vioară. Un concert pentru adolescenți, pentru toți cei care iubesc și mai au sufletul tânăr“.

2 COMENTARII

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here