EXCLUSIV Direcţia 5: „La concertul de pe 8 martie vom cânta şi piese noi, cu potenţial de viitor single“

Pe data de 8 martie, băieţii de la Direcţia 5 le fac „Cel mai frumos cadou“ doamnelor şi domnişoarelor şi concertează pe scena Sălii Palatului din Bucureşti.

directia 5 interviu exclusiv concert

Evenimentul începe la ora 20.00 şi este plin de daruri: cântece noi sau piese cunoscute, în interpretări clasice sau variante reorchestrate, alături de invitaţi surpriză.

A rămas mai puţin de o lună până la spectacol, aşa că am stat de vorbă cu cei de la Direcţia 5 şi vă oferim acum un interviu în exclusivitate cu trupa.

trăieştemuzica.ro: Lunile februarie şi martie sunt pline de evenimente pentru voi. Cum faceţi faţă unui program atât de aglomerat?

Direcţia 5: În viaţă, totul este lagat de organizare şi de bucuria cu care faci un anumit lucru. Este un program aglomerat, este adevărat, dar, dacă este aglomerat cu pasiune, nimic nu este prea mult.

Pe 8 martie susţineţi, la Sala Palatului din Bucureşti, concertul „Cel mai frumos cadou”. Ce surprize le pregătiţi fanilor?

Va fi un concert extraordinar, un eveniment grandios, iar toate surprizele o să se dezvăluie pe 8 martie.

De ceva vreme aţi început colaborarea cu Alinka. Cum aţi ajuns să cântaţi împreună?

Dincolo de calităţile vocale, pentru noi, cel mai important aspect, vorbind la nivel interuman, este energia care însoţeşte o anumită persoană şi compatibilitatea reciprocă. Aşa a şi apărut această nouă colaborare.

Printre alţii, aţi colaborat şi cu Lidia Buble. Alături de ce altă voce feminină aţi vrea să mai cântaţi?

Nu avem nimic stabilit. Am colaborat cu foarte mulţi artişti, totul depinde de chimie şi de talent.

Care este următorul single sau următorul videoclip pe care îl veți lansa?

Recent, am lansat single-ul „Cel mai frumos cadou“, piesă ce dă numele şi concertului de la Sala Palatului, de pe 8 martie, dar avem pregătite câteva piese noi, pe unele le veţi auzi în primă audiţie în seara concertului, toate cu potenţial de viitor single.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here