EXCLUSIV Fly Project: „Indiferent în ce limbă cânţi, dacă muzica este bună, oamenii o fredonează la concerte“

La sfârşitul lunii septembrie, băieţii de la Fly Project au lansat, alături de Andra, videoclipul piesei „Butterfly“, melodie ce a ajuns foarte repede în topurile de la radio.

fly-project-interviu-exclusiv-muzica-limba

La o lună de la lansare, clipul a adunat pe YouTube peste 3,5 milioane de vizualizări, iar cei de la Fly Project ne-au acordat un interviu în cadrul căruia au vorbit despre piesă şi despre cariera lor.

TrăieşteMuzica.Ro: Care este povestea din spatele melodiei „Butterfly“ şi cum aţi ajuns să colaboraţi cu Andra?

Tudor Ionescu: Piesa s-a născut în studioul Fly Records, unde se nasc toate piesele Fly Project şi unde se întâmplă magia.

Andra a venit la noi la studio, are deja un hit lansat de la Fly Records, „Why“, iar când ne gândeam ce voce feminină ar fi cea mai potrivită pentru „Butterfly“, ne-a venit ideea să fie Andra. I-am propus şi, pentru că i-a plăcut, a acceptat pe loc.

În videoclipul piesei apare starul hollywoodian Edi Gathegi. Cum v-aţi cunoscut şi cât de greu sau de uşor a acceptat să apară în clip?

Cu Edi ne ştim de ceva vreme, este iubitul unei bune prietene, Adriana, care ne-a fost şi dansatoare. Au acceptat amândoi foarte repede să fie personajele din clipul „Butterfly“, pentru că le-a plăcut foarte mult piesa, de la prima ascultare. Atât Adriana, cât şi Edi sunt niste oameni extrem de naturali şi deschişi.

Recent a apărut în presă informaţia potrivit căreia vei fi naşul actorului. Uşor, uşor încerci să ajungi şi tu la Hollywood?

Eu nu năşesc cu un scop. Nu amestec personalul cu jobul. Cât despre Hollywood, nu am fost niciodată interesat de actorie.

Piesele voastre sunt faimoase în întreaga lume. Excentricul milionar Gianluca Vacchi s-a filmat dansând pe „Musica“, melodia voastră, dar „aţi ajuns“ şi la „So you think you can dance“, cu piesa „Toca Toca“. Care a fost prima reacţie pe care aţi avut-o când aţi văzut cele două clipuri?

De Gianluca Vacchi am auzit prima dată când ne-a trimis cineva un link pe Facebook cu el dansând pe piesa noastră. Ne-am bucurat pentru că, până la urmă, asta ne dorim de la piesele noastre. Indiferent de persoană, cine este sau unde se află, ne bucurăm că melodia a ajuns unde trebuie, la oameni cărora le place să se distreze.

Cat despre „So you think you can dance“, ştiam că „Toca Toca“ va fi difuzată în emisiune. Cu câteva luni înainte, cei de la emisiune ne-au contactat ca să ne dăm acordul şi să încheiem formalităţile. Ne bucură foarte mult că piesele noastre au ajuns aşa departe.

fly-project-butterfly-andra-videoclip

Care este cheia succesului vostru internaţional?

Credem cu adevărat în tot ceea ce facem, aşa cum am crezut şi până astăzi.

În ultimul timp aţi avut colaborări cu Andra, cu Misha, cu Vunk… Cine urmează?

În următoarea perioadă ne vom axa pe piese Fly Project, nu vom mai face feat-uri, dar nu ştii niciodată de unde sare iepurele.

A trecut aproximativ un an şi jumătate de când vocea voastră a fost auzită pe o piesă în limba română. Nu vă gândiţi să lansaţi şi un single în română?

Cel puţin următoarele două single-uri sunt deja pregătite şi nu sunt în limba română, dar ni s-a demonstrat în cei 11 ani de Fly Project că, indiferent în ce limbă cânţi, dacă muzica este bună, oamenii o fredonează şi o cântă vers cu vers împreună cu tine la concerte.

Ce planuri aveţi pentru acest sfârşit de an?

Ne concentrăm foarte mult asupra proiectelor noastre, pregătim noul turneu internaţional din 2017, în care este inclusă, ca de obiecei, şi România, şi construim noul show Fly Project.

Între timp, suntem încă în turneu, în studio şi sperăm ca în ianuarie să ne luăm cel puţin două săptămâni de vacanţă.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here