EXCLUSIV Jasmine Saraj: „Voi lansa o piesă cu Delia, Andra, Smiley sau Alex Velea“

Jasmine Saraj, artistă ce face parte din noul val de cântăreţi români, a lansat de curând o nouă melodie, „De povestit“, care a strâns, în două săptămâni de la lansare, aproape 100.000 de vizualizări pe YouTube.

jasmine saraj interviu exclusiv

După lansare, Jasmine ne-a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre noua ei piesă, despre cariera ei, dar şi despre planurile pe care le are.

traiestemuzica.ro: Ai lansat recent, alături de Yoyo, un lyric video pentru melodia „De povestit”. Cum aţi ajuns să lucraţi împreună?

Jasmine Saraj: Piesa “De povestit” a fost scrisă, iniţial, pentru mine. Ulterior, ne-am gândit că o colaborare ar fi mai pe placul fanilor mei adolescenţi. Şi ne-am hotărât la un featuring cu o fată, deoarece acesta este spiritul piesei: solidaritatea fetelor în faţa acelor băieţi care ne frâng inimile.

Ai colaborat în trecut şi cu Mario Fresh pentru piesele „Merg mai departe” şi „Alo Alo”. Care dintre cele trei piese ţi se pare că ţi se potriveşte cel mai bine?

Toate cele trei piese îmi sunt dragi! Ele reprezintă diferite perioade ale evoluţiei mele ca artist. Primele două, “Merg mai departe” şi “Alo, Alo!”, sunt mai ritmate şi mi-au dat şansa de a-mi evidenția şi calităţile de dansatoare. Cea de-a treia, “De povestit”, este mai lirică, însă ofertantă ca partitură, este o piesă grea, de linie, în care am putut să-mi expun ambitusul vocal.

Când şi de ce te-ai apucat de muzică?

Am început să cânt de la vârsta de 5 ani, în corul de copii Bim Bam. După un an, mi-am început cariera de solist şi am participat, ani la rând, la festivaluri-concurs de muzică pentru copii, unde am obţinut numeroase premii.

Îmi doresc să fiu un artist complet, iar atunci când urc pe scenă vreau să ofer un spectacol. În paralel cu lecţiile de canto am urmat cursuri de dans sportiv, pian şi actorie. Îmi place ceea ce fac! Cred că acesta e destinul meu, să fiu mereu pe scenă!

jasmine saraj interviu

Cu ce artişti din România şi din străinătate ai vrea să colaborezi şi ce muzicieni te inspiră?

Ascult multă muzică şi sunt fan Beyonce, Ariana Grande, Justin Bieber. Sigur că mi-ar plăcea sa pot colabora, cândva, cu ei! Din România îi admir pe Delia, Andra, Smiley şi Alex Velea.

Cum a fost, până acum, anul 2015 pentru tine, din punct de vedere profesional?

Anul 2015 a fost, până acum, foarte bun pentru mine! Pentru prima dată mi-am văzut un clip, „Alo, alo“, pe televiziunile muzicale din România. Apoi am reușit să trec în clasa D la dans sportiv şi am acumulat puncte la concursuri, am absolvit clasa a VII-a cu media 10 şi am luat examenul de pian de la Colegiul George Enescu.

În iulie am prezentat Festivalul Naţional de Muzică “Mamaia copiilor”, iar recent am lansat piesa “De povestit”.

Ce planuri ai pentru a doua jumătate a acestui an?

În perioada următoare pregătesc o surpriză pentru fanii mei! Vă spun doar atât: voi lansa o piesă în colaborare cu unul dintre artiştii mei preferaţi din România, al cărui nume se află în lista mai sus menţionată! Fiţi pe fază!

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here