EXCLUSIV Lavinia: „Dacă va apărea o piesă potrivită, voi colabora cu drag cu Ştefan Bănică“

La începutul lunii octombrie, Lavinia Pârva a prezentat o nouă melodie, „Aroma del amor“, care strâns, în mai puţin de o lună de la lansare, aproape un milion de vizualizări pe YouTube.

lavinia parva interviu exclusiv stefan banica

Noua piesă a Laviniei beneficiază şi de un videoclip regizat de Alin Surdu şi a fost lansată alături de casa de discuri Cat Music.

Recent, artista ne-a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre cariera ei şi despre zvonurile apărute în presă potrivit cărora ar fi gravidă.

traiestemuzica.ro: Ai lansat recent melodia „Aroma del amor“. Care este povestea din spatele ei şi cum a luat naştere?

Lavinia Pârva: Piesa „Aroma del amor“ a luat naştere în studiourile Lanoy Production. Mi-a fost dor să cânt în limba spaniolă, astfel încât atunci când m-am întâlnit cu băieţii de la studio, ştiam foarte clar în ce direcţie să meargă piesa la care urma să lucrăm.

De ce nu ai lansat tot o melodie în limba română?

Am simţit pur şi simplu că această piesă trebuie să fie în limba spaniolă, chiar dacă poate este o perioadă în care sunt la mare căutare melodiile în limba română. Uneori trebuie să mai ţinem cont şi de ce ne şopteşte inima, iar eu asta am făcut. Mi-am ascultat inima şi cred că am făcut foarte bine!

„Aroma del amor“ are şi videoclip. Cum a fost la filmări, unde au avut loc şi cât au durat?

Videoclipul l-am filmat la Palatul Ghica, alături de Lucas Molina, singurul dansator autentic de Flamenco din România, în regia lui Alin Surdu. A fost un videoclip la care s-a lucrat uşor şi cu bună dispoziţie. Filmările au durat 24 de ore. A fost o plăcere pentru mine să lucrez alături de această echipă minunată de profesionişti.

Cele mai recente piese ale tale au fost create în studioul Lanoy Production. Cum ai ajuns în această echipă şi cum te înţelegi cu cei de acolo?

Da, lucrez cu cei de la Live Artist de ceva vreme, iar cu băieţii de la Lanoy Production am lucrat câteva piese. Mă înţeleg bine cu ei, nu aş lucra niciodată cu oameni cu care nu aş avea chimie, mai ales când vine vorba despre profesia mea.

lavinia parva interviu

 

În ultimii doi ani de zile ai lansat o singură colaborare, în rest numai melodii solo. Te gândeşti să prezinţi o nouă piesă interpretată alături de un alt artist român?

Am câteva piese în lucru, pe care urmează să le lansez, printre care există şi o colaborare.

Ai vrea să colaborezi pe plan muzical cu Ştefan Bănică?

Dacă va apărea o piesă potrivită, o voi face cu drag.

În acest an s-a tot vorbit în tabloide despre o posibilă sarcină a ta. Crezi că este momentul potrivit să faci un copil, îţi doreşti să rămâi însărcinată?

S-au scris foarte multe lucruri, de multe ori fără niciun fundament. Pot să vă spun că eu nu-mi programez aceste lucruri, ci, pur şi simplu, le las să vină natural, atunci când vrea Dumnezeu.

Ce planuri ai pentru acest sârşit de an?

Până la sfârşitul anului voi lansa şi varianta în română a piesei „Aroma del amor“, iar alături de copiii de la Şcoala Studio de Dezvoltare Artistică New Talents by Lavinia, şcoală pe care o reprezint, voi lansa un cântec de Crăciun, însoţit şi de un videoclip.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here