EXCLUSIV Lidia Buble: „Ştirile negative despre mine şi Răzvan m-au făcut să fiu mai încrezătoare în relaţia noastră“

Lidia Buble a avut un an 2016 plin de succese, în care a lansat piese care au cucerit topurile muzicale, dar în care şi-a găsit şi marea dragoste, pe Răzvan Simion, colegul lui Dani Oţil de la matinalul difuzat de Antena 1.

lidia-buble-razvan-simion-interviu-exclusiv-2016

Deşi cariera ei este în plină ascensiune, relaţia cu Răzvan i-a atras critici, apărând de multe ori pe prima pagină a tabloidelor. În ciuda acestui fapt, Lidia Buble şi-a văzut liniştită de cariera ei, afirmând că ştirile negative nu au afectat-o.

Artista a acceptat să ne acorde un interviu în cadrul căruia a vorbit despre cel mai recent single al ei, „Mi-e bine“, interpretat alături de Matteo, dar şi despre celelalte proiecte în care a fost implicată în anul 2016.

TrăieşteMuzica.Ro: În această toamnă ai lansat, alături de Matteo, piesa şi videoclipul „Mi-e bine“. Care este povestea din spatele melodiei?

Lidia Buble: Piesa a fost gândită acum doi ani de zile, dar abia anul acesta am considerat, alături de Adi Sînă, că trebuie să o lansăm. Am căutat, întâi de toate, vocea masculină care să dea un şi mai mare plus melodiei. Chiar eu am gândit linia melodică şi cred că, în acel moment, aveam exact starea potrivită pentru a crea o adevarătă poveste în care mulţi să se poată regăsi.

Ideea mi-a venit din ceea ce am văzut şi auzit în jurul meu, poveşti de iubire ce ajung la final, dar din care oricine trebuie să rămână cu o doză de optimism şi cu puterea de a continua. Viaţa, în sine, are momente plăcute şi mai puţin plăcute, aspecte bine punctate în single. Cred că asta a făcut să aibă succes melodia, pentru că am expus viaţa pe note muzicale.

Care dintre piesele lansate de tine până acum îţi este cea mai dragă?

Piesa mea de suflet este „Forever love“, colaborarea pe care am avut-o cu băieţii de la Direcţia 5. Mă reprezintă şi mă face să vibrez de fiecare dată când o interpretez.

Ai colaborat cu artişti precum Matteo, Adrian Sînă şi Amira. Alături de ce alti artişti din industria românească ai vrea să cânţi?

Mi-ar plăcea cu Andra sau cu Horia Brenciu.

lidia-buble-interviu-exclusiv-razvan-2016

În acest an ai debutat şi în dublajul de film, dar şi în juriul unei emisiuni. Cum au fost acele experienţe?

Au fost cele mai intense experienţe profesionale de până acum. Pentru mine, ambele colaborări au fost magice, de la ideea în sine, până la echipele de producţie. Cred că am noroc să atrag doar oameni pozitivi, profesionişti, care ştiu să mă pună în valoare şi cu care rezonez de minune.

Mi-am dorit să fac parte dintr-o emisiune, să dublez desene animate, iar aceste visuri mi-au fost împlinite cu bucurie.

S-a scris foarte mult şi încă se vorbeşte des despre relaţia ta cu Răzvan Simion. Cum te-au afectat ştirile şi cum te simţi acum?

Nu m-au afectat deloc. Dimpotrivă, toate articolele negative m-au întărit şi m-au încurajat să fiu optimistă şi încrezătoare de relaţia noastră. Am învăţat să iubesc oamenii aşa cum sunt ei, indiferent de ce spun sau ce fac.

Cum a fost pentru tine anul 2016 şi ce dorinţe ai pentru anul 2017?

2016 a fost cel mai plin an din viaţa mea, dar şi cel mai frumos! Iar în 2017 vreau să fiu sănătoasă şi să-mi pot vizita familia mai mult.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here