EXCLUSIV Liviu Teodorescu: „Aş putea cânta oricând alături de Adda, Shift sau Zhao“

În urmă cu o lună de zile, Liviu Teodorescu a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Cine m-a pus“, care a cucerit rapid publicul, depăşind 4 milioane de vizualizări pe YouTube.

liviu-teodorescu-interviu-exclusiv-adda

Acum, la final de toamnă, artistul ne-a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre colaborările pe care le-a avut de-a lungul anului, dar şi despre planurile de viitor, afimând că are deja scrise noi piese.

TrăieşteMuzica.Ro: Anul 2016 a fost unul plin pentru tine, cu multe lansări şi colaborări. Care este cea mai de suflet piesă lansată de tine în acest an?

Liviu Teodorescu: Cred că una din cele mai de suflet piese este „Gelos“. Am lansat-o exclusiv pentru fanii mei din mediul online, nu m-am gândit la mainstream neapărat şi îmi place că şi-a atins scopul, exact aşa cum mi-am propus.

În acest an ai marcat şi prima ta colaborare cu Matei, fratele tău. Cum te înţelegi cu el, din punct de vedere artistic?

Ne înţelegem bine, atâta timp cât face ce îi spun. Glumesc. Iau în calcul ideile lui, are idei bune. El a venit cu ideea să-i fac o piesă despre matematică şi, mai departe, ştiţi şi voi ce s-a întâmplat.

Cea mai recentă lansare a ta, „Cine m-a pus“, a strâns peste 1 milion de vizualizări pe YouTube în mai puţin de o săptămână. Te aşteptai să fie aşa de bine primită de public?

Mă aşteptam ca oamenii să empatizeze cu „Cine m-a pus“, dar reacţiile de după lansare m-au copleşit. În mai puţin de două săptămîni a depăşit şi 2 milioane de vizualizări, iar pe YouTube a fost pe locul 2-3 în trending, ceea ce înseamnă că oamenilor le place piesa pur şi simplu. Asta mă împlineşte.

Care este povestea din spatele piesei şi al videoclipului?

Piesa o aveam scrisă de mult timp, dar nu i-am acordat aşa multă încredere la început. Cei din jurul meu mă exasperau cu ea şi am zis: „Bine mă, o scot“. A fost dorinţa mea să o produc împreună cu Şerban Cazan la HaHaHa Production. Împreună cu Smiley am găsit duma asta cu „Cine m-a pus“. Lucrul la piesă a mers ca uns, a fost prima melodie la care nu m-am stresat. Totul s-a născut de la sine şi primul instinct a fost cel mai bun.

Clipul e realizat de Michael Mircea, îmi place ca pune în valoare actorul din mine şi-mi place că apare în el Sânziana Negru. Merge aşa bine clipul ăsta şi Sânzi e atat de fresh şi de mişto, încât vreau să închei cu ea un contract pe următoarele 10 clipuri. Regula: dacă în clip apare o femeie de nota 20, clipul nu poate ieşi decât de nota 20.

Colaborări cu Sore, cu Adda, cu Andra şi lista poate continua. Alături de cine ţi-ai dori să cânţi, dar încă nu ai avut ocazia?

Mi-ar plăcea o piesă alături de Shift, Jo sau Alina Eremia. Şi, cum dorinţele mele se îndeplinesc de obicei, fiţi pe fază şi staţi tunaţi.

Care sunt artiştii cu care te înţelegi cel mai bine şi alături de care ai putea cânta oricând?

Alături de Adda aş putea cânta oricând. Sau de Shift. Sau de Zhao. Avem poveşti împreună şi ca oameni, de asta mă simt bine cu ei.

Ce planuri ai pentru acest sfârşit de an, mai urmează vreo lansare?

Ne ocupăm intens de piesa proaspat lansată, vrem să scoatem ce-i mai bun din ea. Avem ceva piese de net pregătite şi filmate. Poate, dacă fanii insistă destul de mult, lansăm câteva.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here