luni, iulie 22, 2024
AcasăSPECIALEXCLUSIV Minola: „Iubitul meu m-a sprijinit să revin în muzică“

EXCLUSIV Minola: „Iubitul meu m-a sprijinit să revin în muzică“

Minola, fostă componentă a trupei Pops, a revenit în industria muzicală după o pauză de șapte ani de zile, iar melodia cu care a redebutat, „Fly, fly, fly“, a prins destul de bine la public.

interviu exclusiv minola fly fly fly

Noua piesă a Minolei beneficiază de un sound inedit, perfect pentru timbrul vocal special al tinerei cântărețe, iar odată cu revenirea în muzică, artista a acceptat să ne acorde în exclusivitate un scurt interviu.

traiestemuzica.ro: Ai revenit recent în industria muzicală cu melodia „Fly, fly, fly”. Care este povestea piesei?

Minola: Piesa nu are o poveste concretă, ci este, în esență, un mesaj motivațional. Se referă la pasiuni și țeluri în viață, oricare ar fi ele, și la puterea pe care o găsim în interiorul nostru după fiecare eșec, lucru esențial pentru a persevera. Limitele sunt o iluzie a minții.

Dacă mă refer la mine, atunci piesa vorbește despre dorința de a-mi urma inima, instinctual, și de a face tot ceea ce mă face fericită, în principal muzică, tocmai pentru că aceasta era de mult timp într-un con de umbră.

Cât de sus vrei să zbori și care este scopul tău în viață?

Voi zbura atât de sus cât voi putea și îmi vor permite conjuncturile vieții. Totuși, nu se zboară fără motor sau elice, deci voi avea nevoie și de perseverență, optimism și o continuă acumulare de cunoștințe și experiență.

Îmi doresc să-mi trăiesc viața, să mă bucur de ea și să o împărtășesc cu cei care m-au cunoscut sau mă vor cunoaște la un moment dat pe parcursul ei. Dacă există ceva mai profund în existența mea? Nu știu, dar mi-ar plăcea să știu că da, că într-un fel sau altul mi-am jucat bine rolul dat.

minola melodia fly fly fly

Piesa a fost anunțată încă din luna noiembrie a anului trecut, dar abia acum a fost lansată. De ce a durat atât de mult?

Așa este, însă au fost sărbătorile de iarnă, care au contribuit la această amânare, perioada concediilor, precum și o serie de aspecte care țin de managementul întregului proiect.

Cum te-ai decis să revii în muzică?

Am luat decizia în urma a două secunde de curaj, cum spune o replică de film! Evident, nu a durat doar atât, și, încet-încet, mi-am dat seama că trebuie să revin la pasiunea mea și mi-am canalizat energia înspre muzică. Apoi au intervenit familia și iubitul meu, care m-au sprijinit și mi-au oferit încredere în orice inițiativă de-a mea.

Cu ce artiști din țara ți-ar plăcea să colaborezi?

Nu m-am gândit la cineva anume, dar cred că, în general, colaborările în muzică sunt extrem de interesante. Îmi place enorm conceptul de sesiune de creație și chiar am avut ocazia să văd cum se desfășoară o astfel de sesiune. Un grup de artiști formează întotdeauna o explozie de inspirație.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.