EXCLUSIV Naguale: „Avem proiecte care surprind industria muzicală“

Ovidiu Baciu (Naguale) a reuşit, în ultimul an, să îşi facă un nume în industria muzicală datorită pieselor produse de el şi de Alex Pelin la Kazibo Music.

OviNaguale1

Artişti precum Delia, Dan Bittman şi Elena Gheorghe au ajuns în topurile muzicale cu melodii ieşite de la Kazibo Music, iar Naguale ne-a acordat acum un interviu în cadrul căruia a vorbit despre munca sa.

trăieştemuzica.ro: Cum ai reuşit, într-un timp atât de scurt, să ajungi în topurile muzicale cu atâtea piese produse de tine?

Ovidiu Baciu (Naguale): Multă muncă, seriozitate şi creativitate. Nici eu şi nici Alex Pelin nu suntem străini de industria muzicală, am lucrat până să avem Kazibo Music la multe hit-uri româneşti. Ne concentrăm pe fiecare piesă şi nu pleacă nimic din studio-ul Kazibo Music până când noi nu suntem mulţumiţi.

Cu ce artist ai lucrat cel mai mult şi cu cine te-ai înţeles cel mai bine?

Avem o listă foarte lungă de artişti cu care lucrăm bine.

Ce artişti au apelat, în ultimele luni, la serviciile Kazibo Music?

Cei care ne urmăresc activitatea pe Facebook văd acolo cine ne trece pragul studio-ului nostru. În calitate de compozitori, am lucrat în ultima perioadă cu Elena Gheorghe, Delia, Andra, Andreea Bănică şi Alexandra Ungureanu.

Ce piese mai pregăteşti, pentru ce artişti şi care crezi că este cea mai bună melodie Kazibo Music?

Avem câteva proiecte foarte tari, prin care o să surprindem industria muzicală. Nu pot să aleg o piesă, toate piesele Kazibo Music sunt copii mei.

Cum ai ajuns să colaborezi cu Dan Bittman, ţinând cont că el cântă numai alături de Holograf?

Nu a fost dificil deloc, am ştiut de la început faptul că piesa „Şi îngerii au demonii lor“ este pentru Dan Bitman şi aşa a fost.

Unii jurnalişti te-au numit „noul Marius Moga“. Ce părere ai despre această denumire?

Eu sunt Ovidiu Baciu (Naguale), iar colegul meu este Alex Pelin, iar noi împreună am pornit Kazibo Music, o familie ce creşte de la o lună la alta.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here