miercuri, iulie 24, 2024
AcasăȘTIRIAdele, nou disc în curând și turneu mondial în 2015

Adele, nou disc în curând și turneu mondial în 2015

Celebra interpretă britanică Adele va lansa în următoarele luni un nou disc, care este posibil să se numească ’25’, transmite miercuri Europa Press, pe baza unui mesaj difuzat de World Music Awards, pe contul de Twitter. Aceeași sursă susține că Adele va efectua un turneu mondial în 2015.

Adele

Informația survine după ce, în urmă cu câteva săptămâni, Adele afirmase, într-o postare pe rețelele de socializare, că ar fi terminat înregistrarea celui de-al treilea disc al său și promitea fanilor că o vor revedea curând.

Cu numai câteva zile în urmă, ziarul britanic ‘The Daily Star’ anticipa că noul disc ar putea fi lansat fără o campanie promoțională prealabilă (poate în luna octombrie), după o strategie similară celei folosite pentru cel mai recent album al lui Beyonce.

Titlul ’25’ ar fi o continuare logică pentru a alcătui o serie cu primele două discuri ale cântăreței născute la Tottenham, în 1988, numite ’18’ și, respectiv ’21’, după vârsta pe care o avea Adele în momentul înregistrărilor.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.