Andrea Bocelli promovează un brand de vin produs de foşti deţinuţi italieni

Tenorul Andrea Bocelli a anunţat că se va folosi de statutul lui de vedetă pentru a promova un brand de vin produs de foşti deţinuţi italieni, informează contactmusic.com.

Andrea-Bocelli-3

Artistul italian sprijină compania Frescobaldi în acţiunile de promovare a unui nou sortiment de vin, “Gorgona 2013”. Acest vin este produs pe insula Gorgona din apropiere de coastele provinciei italiene Toscana, cu ajutorul foştilor deţinuţi dintr-o închisoare locală.

Proiectul a fost creat cu scopul de a oferi unui număr de 50 de foşti prizonieri, care şi-au ispăşit pedepsele, posibilitatea de a învăţa o meserie şi de a-şi găsi ulterior un loc de muncă în industria vinurilor.

Pentru a promova noul brand, tenorul Andrea Bocelli a acceptat ca semnătura lui să apară pe etichetele lipite pe sticlele de vin “Gorgona 2013”.

“Acest proiect include două dintre pasiunile mele: viticultura, desigur, dar şi arhipelagul toscan, un adevărat paradis pe Pământ. Gorgona, cea mai încântătoare dintre insule, cu toate că a avut mult de suferit în trecut, este demnă de astfel de proiecte inovatoare şi vizionare, precum acesta, pe care eu îl sprijin cu dragă inimă”, a declarat artistul italian.

Vinurile “Gorgona 2013” pot fi pentru moment achiziţionate din Italia, Statele Unite, Germania şi câteva ţări asiatice.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here