FOTO Criss și Vlad au fost pentru prima dată în Emiratele Arabe

Criss și Vlad, prezentatorii emisiunilor Happy Day, Happy Night și Happy Weekend de la Happy Channel, și-au petrecut vacanța în Emiratele Arabe, pe care le-au vizitat pentru prima dată în această iarnă. Călătoria a fost una inedită întrucât a marcat prima croazieră din viața lor.

Criss Si Vlad Emiratele Arabe

Criss și Vlad s-au îmbarcat pe vaporul ce avea să îi poarte într-unul dintre cele mai frumoase concedii din viața lor, în Emiratele Arabe din Orientul Mijlociu, unde au descoperit o cultură aparte.

„Am trăit în aceste 10 zile de vacanță cât nu am trait în ani de zile. A fost o experiență care merită încercată. Mi-a fost puțin frică la început gândindu-mă că dormim pe un vapor imens în mijlocul oceanului, dar după prima noapte mă obișnuisem. Zi de zi croaziera oprea din Emirat în Emirat unde zeci de autobuze și microbuze așteptau să ia oamenii în excursii. Din pacate, 10 zile nu au fost de ajuns pentru a vedea tot ce iți propuneai, dar este un loc in care, dacă te intorci, ai ce vedea. Am vizitat mult, am avut ghizi simpatici în toate excursiile de la care am învățat o gramadă de lucruri, am filmat și am făcut multe poze pentru site și ne-am simțit foarte bine”, a spus Criss.

Vedetele Happy Channel au fost impresionate de Marea Moschee din Abu Dhabi, s-au dat în “cel mai rapid roller-coaster din lume” și s-au plimbat cu jeep-ul prin deșert.

„A fost o vacanță de vis și asta pentru că am fost pentru prima dată în Emiratele Arabe și pentru prima oară într-o croazieră. Două experiențe inedite într-o singură vacanță. În primul rând sunt fericit ca am vazut Dubaiul și alte câteva Emirate, am învățat multe lucruri despre cultura lor, religia lor și bineînteles traiul pe care îl duc acolo oamenii. A fost o lecție de istorie minunată. Am vizitat moschee, am fost în cel mai tare parc de distracții din Dubai, ne-am dat cu Jeep-ul pe dunele de nisip și am sarbatorit trecerea dintre ani pe vapor. O vacanță de vis“, a spus Vlad.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here