Horia Moculescu, invitat la „Te pui cu blondele“, într-o ediție specială

Horia Moculescu și Mihai Tatulici vin joi, 23 iunie, de la ora 20.30, la „Te pui cu blondele?“, într-o ediție specială Seniori vs. Juniori, în care cei doi invitați se vor confrunta pe teme de cultură generală nu doar cu blondele din platoul lui Dan Negru, ci și cu vedete de televiziune, sportivi și artiști mai tineri, precum Florin Ristei, Theo Rose, Liviu Teodorescu, Marian Drăgulescu, Roxana Marcu, Nadir, Kamara, Cătălin Oprișan sau Andrei Ștefănescu.

moculescu negru tatulici copyright Gabriela Arsenie-Antena1_250216_Blonde_0008

Cum juniorii îi vor provoca pe seniori la tot felul de mărturisiri, Mihai Tatulici va povesti, de exemplu, cum l-a cunoscut pe Horia Moculescu, pe 5 august 1971, pe litoral, când a rămas impresionat nu doar de programul pe care acesta îl susținea acolo, în calitate de șef de orchestră, ci și de soția acestuia, „o bijuterie“ de origine suedeză.

La rândul său, Horia Moculescu își amintește cum a cântat, în 1965, la o recepție pentru Indira Gandhi și cum a asistat la debutul cântăreței Naarghita pe scena indiană, în ce împrejurare a dat mâna cu Nicolae Ceaușeșcu, dar și în urma cărei întâmplări compozitorul nu a mai avut voie să cânte în nici un restaurant din București.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here