Jorge i-a surprins pe Simona Gherghe, Răzvan Simion și Dani Oțil

Jorge le-a făcut o surpriză imensă prezentatoarelor de la Antena 1 Andreea Berecleanu, Simona Gherghe și Mirela Boureanu Vaida, dar și matinalilor Răzvan Simion și Dani Oțil. Artistul, alături de noul lui band cu care evoluează în concerte, the BANDits, a intrat pe neașteptate în platourile emisiunilor de la Antena 1 pentru a le conlinda pe vedetele postului de televiziune.

Jorge - colindPeriplul lui a început de dimineață când și-a făcut apariția surpriză în cadrul matinalului Neața cu Răzvan și Dani. Jorge a cântat “O, ce veste minunată” și le-a invitat pe scenă pe doamnele aflate în public pentru a dansa alături de el.

La prânz, solistul și-a făcut apariția surpriză în platoul reality show-ului “Mireasă pentru fiul meu”. Jorge a întrerupt discuțiile aprinse din platou și a adus pacea și bucuria cântând și un medley de piese internaționale specifice sărbătorilor de iarnă și dansând alături de prezentatoarea TV, însărcinată în șapte luni, și de concurenții show-ului.

Apoi, a venit rândul ca Simona Gherghe să fie surprinsă în timpul emisiunii “Acces Direct”. Chiar înainte de a anunța pauza publicitară, vedeta s-a trezit în platou cu Jorge și membrii bandului său cântând un colaj de colinde internaționale. Simona a dansat alături de Jorge și de asistenta emisiunii, Iuliana Luciu, intrând în atmosfera frumoasă a sărbătorilor de iarnă.

Seara, Jorge i-a făcut Andreei Berecleanu o mare surpriză. Imediat după ce a încheiat Observatorul de ora 19 și a ieșit din emisie, artistul și membrii trupei sale și-au făcut apariția în platoul de știri și a interpretat live un colaj de colinde pentru frumoasa prezentatoare. Andreea a intrat în joc și a cântat în duet cu talentatul cântăreț, căruia i-a și făcut fotografii cu telefonul mobil pentru a avea amintire aceste momente speciale.

Jorge a colindat în acea zi și alte locații, de la mall-uri până la birouri ale unor companii, aducând spiritul sărbătorilor mai aproape de cei care au avut ocazia să îl asculte cântând live. Artistul are în prezent un band cu nouă instrumentiști, alături de care pune în scenă show-uri live de excepție.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here