Marc Anthony va plăti o pensie alimentară dublă primei soţii

Cântăreţul Marc Anthony va plăti primei sale soţii, fosta Miss Univers Dayanara Torres, o pensie alimentară lunară dublată de la 13.400 de dolari la 26.800 de dolari.

Marc AnthonyMarc Anthony, care a fost căsătorit cu Dayanara Torres timp de patru ani, între 2000 şi 2004, are doi copii cu aceasta: Cristian, în vârstă de 13 ani, şi Ryan, în vârstă de 10 ani, informează contactmusic.com

Iniţial, Dayanara a solicitat tribunalului să stabilească plata unei sume lunare de 123.426 dolari, motivând că, la zece ani după divorţ, cheltuielile au crescut, însă judecătorul care a examinat cazul a respins solicitarea.

Marc Anthony, în vârstă de 45 de ani, nu a dorit să plătească această sumă deoarece consideră că o asemenea pensie uriaşă va duce la răsfăţarea copiilor săi, exprimându-şi îngrijorarea că fiii săi ar putea deveni dependenţi de droguri dacă ar avea atâţia bani.

Cântăreţul latino a angajat un psiholog care a adresat o scrisoare judecătorului pentru a sublinia toate problemele pe care le-ar putea avea copiii care cresc în Los Angeles, în inima industriei de divertisment.

După divorţul cuplului, în 2004, Marc Anthony a lăsat soţiei o casă în Florida, un BMW, un Lincoln Navigator, un card de membru la un club de golf, punându-i la dispoziţie şi un buget de vacanţă, conform unei înţelegeri prealabile. De asemenea, acesta a plătit suma de 70.000 de dolari, cheltuieli de judecată pentru divorţ.

Marc Anthony a mai fost căsătorit cu Jennifer Lopez, între 2004 şi 2012, împreună cu care are gemenii Max şi Emme, născuţi în februarie 2008.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here