O concurentă de la „Next Star“ a fost desemnată omul anului în Ucraina

Cei mai talentaţi copii veniţi la preselecţiile „Next Star”, show difuzat în fiecare joi de Antena 1, demonstrează pe scena îndrăgitei emisiuni că ei sunt esenţele puternice în sticluţele mici şi, mai ales, că talentul nu are graniţe.

Anastasia - Next Star

Dovadă este prezenţa Anastasiei, o fetiţă de 11 ani din Ucraina, care i-a uimit pe membrii juriului, Lora, Connect-R, Pepe, Maria Cârneci şi Vasile Muraru, cu realizările ei.

Anastasia a câştigat Eurovisionul cu o melodie pe care a compus-o împreună cu familia ei, aceeaşi cu care s-a prezentat la preselecţii, reuşind să-i impresioneze pe toţi cei aflaţi în sală. Asta este doar una dintre realizările fetiţei, pentru că anul trecut ea a fost denumită omul anului în Ucraina datorită reuşitelor obţinute la concursul internaţional de talente.

„Vă daţi seama la ce nivel a ajuns dacă Anastasia s-a prezentat anul acesta cu show-ul cu care a câştigat acum doi ani un concurs de anvergura Eurovisionului? Pentru că de atunci l-a mai îmbunătăţit şi perfecţionat chiar”, a spus Pepe.

Concurenta povesteşte joi, 10 aprilie, că la întoarcerea sa în ţară a avut parte de o mare surpriză la aeroport, surpriză care a determinat-o să plângă de emoţie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here