Mihai Ristea a lansat, alături de Don Baxter, videoclipul melodiei „Ploaia“

Aproape de jumătatea lunii aprilie Mihai Ristea lansează o nouă melodie, „Ploaia“, piesă ce este interpretată alături de Don Baxer și ce beneficiază și de un videoclip regizat de Khaled Mokhtar.

Mihai Ristea don baxter videoclip Ploaia

Realizată în studiourile HaHaHa Production și lansată alături de Cat Music, “Ploaia” este o piesă care vorbește despre o experiență pe care o trăim cu toții, cel puțin o dată, într-o relație: momentul în care trebuie să iertăm, lăsând de-o parte greșelile trecutului, pentru a da o șansă iubirii.

“Mai devreme sau mai tarziu, cu toții ajungem cu relațiile noastre într-un moment dificil. Piesa aceasta este pentru femeile care pot înțelege și pentru bărbații care pot accepta. E o invitație la romantism și iubire”, a spus Mihai Ristea.

Videoclipul piesei “Ploaia” reușește să surprindă perfect starea de emoție, de apăsare, cât și atmosfera boemă transmisă de aceasta. Filmările s-au desfășurat pe parcursul a 24 de ore și au avut loc în incinta Cazinoului din Constanța.

“În spatele vorbelor, în spatele faptelor, uneori chiar și în spatele nostru… se ascunde un romantic. Ne e greu deseori, nouă, bărbaților, să ne arătăm această latură sensibilă, dar uneori e foarte necesar să o facem”, a spus Don Baxter.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here