luni, iulie 22, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIMihai Ristea a lansat, alături de Don Baxter, videoclipul melodiei „Ploaia“

Mihai Ristea a lansat, alături de Don Baxter, videoclipul melodiei „Ploaia“

Aproape de jumătatea lunii aprilie Mihai Ristea lansează o nouă melodie, „Ploaia“, piesă ce este interpretată alături de Don Baxer și ce beneficiază și de un videoclip regizat de Khaled Mokhtar.

Mihai Ristea don baxter videoclip Ploaia

Realizată în studiourile HaHaHa Production și lansată alături de Cat Music, „Ploaia” este o piesă care vorbește despre o experiență pe care o trăim cu toții, cel puțin o dată, într-o relație: momentul în care trebuie să iertăm, lăsând de-o parte greșelile trecutului, pentru a da o șansă iubirii.

„Mai devreme sau mai tarziu, cu toții ajungem cu relațiile noastre într-un moment dificil. Piesa aceasta este pentru femeile care pot înțelege și pentru bărbații care pot accepta. E o invitație la romantism și iubire”, a spus Mihai Ristea.

Videoclipul piesei “Ploaia” reușește să surprindă perfect starea de emoție, de apăsare, cât și atmosfera boemă transmisă de aceasta. Filmările s-au desfășurat pe parcursul a 24 de ore și au avut loc în incinta Cazinoului din Constanța.

„În spatele vorbelor, în spatele faptelor, uneori chiar și în spatele nostru… se ascunde un romantic. Ne e greu deseori, nouă, bărbaților, să ne arătăm această latură sensibilă, dar uneori e foarte necesar să o facem”, a spus Don Baxter.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.