duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRIOana Tache are întâlnire cu cei mai mari cântăreţi din lume

Oana Tache are întâlnire cu cei mai mari cântăreţi din lume

Oana Tache reprezintă pentru a patra oară România din postura de trimis special la MTV EMA 2014. Oana este singurul VJ din România care a discutat cu Katy Perry, Nicki Minaj, Shakira, Green Day sau Backstreet Boys. La ediția din 2014 a cunoscutelor premii muzicale, Oana se va întâlni cu Ozzy Osbourne, Nicki Minaj și Enrique Iglesias.

Oana Tache (1)

Pe tot parcursul evenimentului, VJ-ul MTV va ține la curent telespectatorii cu postări și informații în timp real, direct din Glasgow! Ediția din 2014 este una cu totul specială: MTV EMA sărbătorește 20 de ani! 20 de ani plini de artiști consacrați, precum Rihanna, Bon Jovi, Shakira, Eminem, Katy Perry, Beyoncé, Miley Cyrus, U2, Snoop Dogg, The Killers sau Lil Kim.

„Ediția MTV EMA de anul acesta va fi cu totul și cu totul specială. Se împlinesc 20 de ani de când cei mai tari artiști ai lumii urcă pe scena MTV și primesc cele mai importante trofee muzicale din Europa. Sunt foarte fericită să reprezint România pentru a patra oară la cel mai tare eveniment muzical al anului și promit să redau pentru fanii MTV experiența MTV EMA până în cele mai mici detalii, pentru că în backstage se pot întâmpla foarte multe”, a declarat Oana Tache, VJ MTV și V reporter Vocea României.

Cea de-a 20-a ediție a show-ului MTV EMA 2014 va avea loc pe 9 noiembrie 2014, în Glasgow, Scoția. Starul hip-hop Nicki Minaj va fi amfitrionul evenimentului muzical al anului. Întregul show și momentele de pe covorul roșu se vor vedea live pe 9 noiembrie, de la ora 22.00, pe MTV.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.