vineri, iulie 19, 2024
AcasăȘTIRITrupa One va cânta pe 17 noiembrie la Bucureşti

Trupa One va cânta pe 17 noiembrie la Bucureşti

Criss şi Vlad, cei doi îndrăgostiţi din trupa One, îşi încheie turneul naţional cu un concert special în clubul bucureştean Tribute, pe 17 noiembrie, de la ora 19.00.

one-till-the-end-of-time-1

Membrii One se vor întâlni cu fanii în cadrul unui concert special şi tot atunci va avea loc şi lansarea albumului de debut al trupei, „Aprinde un vis“, un material discografic cu piese pline de iubire, care ilustrează perfect clipele pe care le trăiesc Criss şi Vlad, zi de zi.

„Sunt momente când ni se pare că trăim un vis şi ni se face frică să nu ne trezim şi să vedem că nu e adevărat. E o senzaţie care nu poate fi descrisă în cuvinte“, au spus Criss şi Vlad.

Noul album conţine nouă piese originale, precum „Till the end of time“, „Down down“, „Aprinde un vis“, „Only lie“ sau „Run for love“. Cei care vor cumpăra albumul vor putea asculta şi hiturile trupei One, „Un nou început“ şi „Ploaia mea“.

Concertul din 17 noiembrie va fi unplugged, iar repertoriul ales va fi unul cu totul special, One având pregătite şi multe suprize pentru cei prezenţi. Criss şi Vlad vor fi acompaniaţi de trei instrumentişti de excepţie: Cristi Comaroni la chitară, Alex Niculae la clape şi David Hences la vioară. În plus, Bubu vine special din Statele Unite, unde urmează cursurile facultăţii la „Berklee College of Music”, pentru a cânta alături de prietenii săi şi pentru a le fi alături într-un moment atât de important.

Biletele pentru concert pot fi achizitionate online de pe myticket.ro, dar şi direct din incinta clubului Tribute. Accestul în locaţie pentru concertul One este permis doar persoanelor peste 18 ani, însă minorii care doresc să participe la eveniment pot veni însoţiti de un adult.

Preţul unui bilet este de 30 de lei, iar un bilet VIP costă 100 lei. Numărul biletelor VIP este limitat şi include acces la sesiunea de poze şi autografe care va avea loc în ziua concertului, între orele 17.00 şi 18:30. Biletele asigură doar intrarea la eveniment. După achiziţionarea lor, fanii sunt rugaţi să sune la 0728.742.883 (Tribute) pentru a-şi rezerva locul.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.