luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRIVIDEO Mircea Badea a comentat ţinutele vedetelor de la Media Music Awards:...

VIDEO Mircea Badea a comentat ţinutele vedetelor de la Media Music Awards: „Concurs de ciudaţi“

La începutul lunii septembrie, la Sibiu s-a desfăşurat gala Media Music Awards, unde au participat aproape toţi artiştii din România. Pentru a atrage cât mai mult atenţia, vedetele au ales ţinute excentrice atunci când au urcat pe scenă sau au păşit pe covorul roşu.

mircea badea media music awards

Mircea Badea nu s-a putut abţine şi a comentat în emisiunea „În gura presei“ ţinutele pe care le-au purtat Delia şi Smiley, prezentatorul TV afirmând că i se pare că la Sibiu a fost un concurs de ciudaţi.

„Are pe coapsă… Ce are pe coapsă? O are pe Alexandra Stan pe coapsă? Eu cred că Alexandra Stan încape pe coapsa Deliei în mărime naturală. Eu ştiu că penele, pe vremea mea, se purtau pe fund“, a spus Mircea Badea, fiind uimit de apariţia Deliei Matache.

Nici Smiley nu a scăpat de criticile lui Mircea Badea, acesta din urmă afirmând că juratul de la „Vocea României“ s-a îmbrăcat cu nişte huse. „Băiatul ăsta în pijama e Smiley? A pierdut un pariu sau pur şi simplu aşa s-a gândit el să se îmbrace? Dar unde găseşti haine ca astea? Presupunând că ai vrea să te îmbraci în husele astea, în canapelele astea… Sunt magazine de unde poţi să comanzi aşa ceva?“, a încheiat prezentatorul.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.