5 superstaruri care au intrat în lumea tehnologiei

Faptul că trăim în era tehnologiei nu mai este un secret pentru nimeni, la tot pasul putând zări licărirea unui display, fie că vorbim despre cel al televizorului, laptopului, telefonului sau tabletei, doar câteva din gadgeturile cele mai utilizate în prezent. Evident, progresul tehnologic din ultimii ani a dus la o serie de schimbări în viața de zi cu zi, influențând puternic cele mai multe domenii de activitate, de regulă în mod pozitiv.

TipzorDacă în urmă cu doar câțiva ani ziarele tipărite o duceau foarte bine, nu același lucru este valabil și în prezent, când orice ziar online se află la doar un click distanță. Prin urmare, e suficient să ai o conexiune la internet și un laptop sau smartphone (cele mai comune device-uri) pentru a răsfoi presa online din întreaga lume, fără să faci vreun pas. O creștere spectaculoasă s-a înregistrat și în sectorul shoppingului online în acești ultimi 10 ani, fiind probabil destul de edificatoare o privire aruncată asupra evoluției cifrei de afaceri a unui magazin online ales la întâmplare (nici pe departe cel mai prosper), care a ajuns de la 51 milioane lei în 2011, la 240 milioane lei în 2016.

La fel de spectaculoasă a fost și evoluția pieței jocurilor de noroc, căreia se pare că mediul online era exact ceea ce îi lipsea pentru a-și spori popularitatea, atât la nivel mondial, cât și în țara noastră, unde, conform ONJN, sunt licențiați definitiv un număr de 22 de operatori virtuali. În marea lor majoritate, casele de pariuri online sunt mereu în căutarea unor noi modalități de atragere a clienților, unul din aspectele importante pentru clienți fiind numărul și calitatea sloturilor puse la dispoziție în secțiunea de cazino. Din această cauză, providerii de top au dezvoltat de-a lungul timpului sloturi din ce în ce mai atrăgătoare, cu tematică diversă (filme, muzică, sporturi, benzi desenate, etc…)

Din aria de inspirație a acestor jocuri virtuale, numite sloturi (pacanele în mediul offline), nu putea lipsi, evident, muzica rock, aceasta fiind reprezentată cu mare succes de următoarele nume:

Guns ‘n’ Roses
Slotul dedicat faimoasei trupe rock a anilor 1980-1990 oferă celor ce îl încearcă o experiență foarte plăcută, aceștia având posibilitatea de a asculta (chiar în timp de joacă) una din cele mai celebre piese: November Rain, Sweet Child of Mine sau Paradise City.

Rolling Stones
Înființată în 1962 de Mick Jagger, trupa britanică Rolling Stones este considerată o legendă vie a rock-ului internațional, lansând nu mai puțin de 55 de albume până în prezent, grație cărora și-a câștigat locul în Rock and Roll Hall of Fame (1989). Slotul cu același nume conține chiar și clipuri video ale formației, în timp ce rundele bonus sunt inspirate de melodiile trupei.

ZZ Top
Trupa americană ZZ Top a fost formată în 1969, de către cei 3 membri ai săi, Billy Gibbons, Dusty Hill și Frank Beard, fiind una din foarte puținele formații rock care și-au păstrat aceeași componență chiar și după 35 de ani. În ciuda numelui său, Beard (barbă) nu este unul din cei doi membri ai trupei celebri pentru barba lungă până la piept.

Slot-ul inspirat de ZZ Top este la fel de ciudat ca și ,,trupa barbosilor’’, cu runde bonus numite “Legs”, declanșate de un șir de icoane sălbatice. Alte caracteristici speciale sunt “Just Got Paid” (include clipuri ale trupei în concert, plăti în numerar și runde bonus) și “Sharp Dressed Man”(câștigați premii prin selectarea de accesorii ZZ).

Jimi Hendrix
Considerat de majoritatea specialiştilor cel mai mare chitarist al lumii, James Marshall ,,Jimi’’ Hendrix a avut o viaţă la fel de tumultoasă ca şi muzica pe care o iubea, murind din păcate mult prea tânăr, la doar 28 de ani, în urma unei beţii crunte. Slotul inspirat din muzica sa îi duce pe jucători înapoi în timp, în momentul în care Jimi Hendrix a revoluţionat cântatul la chitară. Originalele simboluri dispuse pe 5 role, 3 rânduri şi 20 de linii, oferă jucătorilor re-rotiri, substituţii şi transformări sălbatice, precum şi o caracteristică Pick and Click, în urma căreia poţi câştiga runde gratuite sau monede.

Kiss
Slotul Kiss, dezvoltat de Williams Interactive, este dedicat celei mai prolifice formaţii de rock din toate timpurile, membrii trupei Kiss fiind extrem de cunoscuţi şi datorită faptului că urca pe scenă cu feţele vopsite într-un mod destul de strident. Popularitatea slotului provine din faptul că slotul Kiss este primul slot cu role colosale, două jocuri de 5×4 role (20 linii de câştig) şi 5×12 role (80 linii de câştig) pentru fiecare, ceea ce face ca acesta să aibă în total 100 de linii de câştig. Interfaţa sa arată ca o scenă de concert iar muzica legendarei trupe ne însoţeşte pe tot parcursul jocului.
Indiferent care este trupa sau solistul tău preferat, oricare dintre aceste 5 sloturi excelente îţi poate oferi câteva minute sau chiar ore de relaxare, în mare parte datorate unei grafici excelente şi unei coloane sonore incredibilă.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here