„Batman vs. Superman: Zorii Dreptăţii“ conduce pentru a treia săptămână la rând box office-ul românesc

Filmul „Batman vs. Superman: Zorii Dreptăţii“ conduce în continuare box office-ul românesc, fiind liderul încasărilor de casă pentru a treia săptămână la rând, după ce a fost vizionat în acest weekend de 21.337 de spectatori şi a generat venituri în valoare de aproximativ 479.754 lei.

BVS-43036

Cu un total de 249.634 de spectatori care au urmărit filmul pe marile ecrane de la premiera sa din 25 martie până în prezent, suma realizată de „Batman vs. Superman: Zorii Dreptăţii“ la box office este de 5.260.154,76 de lei.

Filmul „Batman vs. Superman: Zorii Dreptăţii“ îi aduce pe Henry Cavill şi Ben Affleck într-o confruntare epică, sub îndrumarea regizorală a lui Zack Snyder.
Temându-se că acţiunile eroului cu puteri nelimitate vor avea consecinţe de necontrolat, legiuitorul oraşului Gotham decide să ia măsuri şi îi declară război noului zeu al oraşului Metropolis. În acest timp, omenirea încearcă să stabilească ce fel de supererou ar fi mai potrivit pentru a-i garanta protecţie necondiţionată. Cu Batman şi Superman în luptă unul împotriva celuilalt, răufăcătorii au suficientă libertate să pună la cale un plan care va ameninţa siguranţa întregii planete.

Pe lângă Henry Cavill şi Ben Affleck, din distribuţia filmului mai fac parte: Gal Gadot, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons, Holly Hunter, Callan Mulvey, Tao Okamoto, Amy Adams, Laurence Fishburne şi Diane Lane.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here