sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăTIMP LIBERFOREVER HIT se amana pentru 2022

FOREVER HIT se amana pentru 2022

Forever Hit, un eveniment cu artisti ai anilor ’80-’90, despre care am scris aici, se amana pentru anul viitor.

Mai jos regasiti integral comunicatul postat de organizatori pe pagina de facebook:

Având în vedere evoluția explozivă și amploarea situației epidemiologice Covid-19 cu noua tulpină Delta, Bucureștiul trecând deja de incidența de 1 la mie, cu foarte multe cazuri grave, inclusiv la copii, având de asemenea în vedere recomandarea autorităților de a nu mai ține acest eveniment, noi restricții pentru nunți, botezuri și concerte fiind deja anunțate, precum și din cauza dificultăților pe care le întâmpină artiștii fie de a veni în București, deoarece vin din zone roșii, fie de a pleca din București, deoarece Bucureștiul este pe lista roșie a unor țări, suntem nevoiți să amânăm pentru anul 2022 evenimentul “Forever Hit” care trebuia să se desfășoare în 18 septembrie, data urmând a fi stabilită ulterior.

Este o situatie care pune în pericol sănătatea umană, integritatea sau sănătatea fizică, o situație care poate genera prejudicii dintre cele mai grave și pentru care Forever Hit nu poate să-și asume răspunderea.

Toate cardurile de acces achiziționate rămân valabile pentru 2022. Dacă nu dorești să păstrezi valabilitatea cardurilor de acces și doresti recuperarea banilor te rugăm să menționezi acest lucru în scris la adresa de e-mail: [email protected] urmând să primești tot pe e-mail toate detaliile privind returnarea banilor. Se returnează doar contravaloarea cardurilor de acces, fără comisionul de procesare plăți 3D Secure perceput de Stripe și fără taxele de intermediere, administrare comandă și servicii conexe.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.