Primele două episoade din „Cronicile Shannara“, difuzate de AXN pe 25 martie

Mâine seară, 25 martie, de la 21:05, AXN difuzează, în premieră, primele două episoade ale super producției Cronicile Shannara/ Shannara Chronicles, un serial de aventură plin de magie și suspans, plasat într-o lume fantastică, a elfilor și a gnomilor.

Shannara-Manu BennettFaimoșii actori John Rhys-Davies (Lord of the Rings) și Manu Bennett (Spartacus, Arrow) se alătură unor tinere vedete în devenire: Austin Butler (The Carrie Diaries), Poppy Drayton (When Calls The Heart) și Ivana Baquero (Pan’s Labyrinth) într-un serial creat și produs de Alfred Gough & Miles Millar (Smallville) și Jon Favreau (Iron Man).
Serialul aduce pe TV intriga celor 26 de titluri Shannara ale îndrăgitului autor SF Terry Brooks, ilustrând frumusețea peisajelor descrise în romane cu realitatea decorului spectaculos din Noua Zeelandă, Auckland.

Mii de ani după căderea omenirii, așa cum o cunoaștem noi,cele Patru Tărâmuri se află în mare pericol. Soarta lumii stă pe umerii unui trio ciudat: o prințesă elf, care visează la o viață în afara zidurilor palatului, un frumos, sălbatic și viclean Rover uman si un semi-elf, semi-om, care nu știe nimic despre marele destin care îi curge prin vene.

După ce a avut o viziune apocaliptică sfârșitului lumii, Amberle părăsește palatul în căutarea unor răspunsuri. Dar când Wil și Allanon își dau seama că există o singură cheie pentru salvarea celor Patru Tărâmuri, pleacă în căutarea prințesei, înainte ca demonii Dagda Mor să ajungă la ea.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here