Vin Diesel a anunțat că seria „Fast & Furious“ va mai avea trei filme

Actorul Vin Diesel a anunțat că seria “Fast & Furious” va fi compusă din 10 producții cinematografice, urmând să mai fie realizate trei astfel de filme, conform Agerpres.

vin diesel fast and furious saga

„Fanii seriei ‘Fast & Furious’ sunt cei mai buni din lume… De când am devenit producător în 2008, mi-ați fost mereu aproape oferindu-mi feedback care s-a dovedit extrem de valoros. Vă mulțumesc“, a scris Vin Diesel pe Facebook.

„Partenerului meu de producție Neal (Moritz) i-ar plăcea ca eu să închei mai repede contractul cu un regizor, dar această franciză este mult prea specială, iar astfel de probleme trebuie rezolvate cu atenție. Pentru a fi totul clar, nimeni nu a primit încă oferta de a regiza ‘Fast 8’ și nu există încă un scenariu“, a adăugat actorul.

El a precizat că va reveni printr-un post pe Facebook pentru a dezvălui numele regizorului căruia i se va propune să preia filmările pentru cel de-al 8-lea film al seriei. Celebrul actor menţionat în încheierea postării sale că a promis studiourilor Universal că le va oferi “încă o trilogie pentru a încheia această saga”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here