Alexandra Stan şi-a învins teama de înălţime în India

În plină promovare internaţională a single-ului „I did it, mama”, Alexandra Stan continuă seria concertelor, având recent un spectacol impresionant în New Delhi, India.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Pe lângă echipa ei de scenă cu care a venit din România, printre care se număra toboşarul Alexandru Unc, DJ-ul Sebastian Negulescu şi coregraful Emil Rengle, de data aceasta, pentru show-ul din New Delhi, Alexandra Stan a avut alături de ea şi 50 de dansatori din India.

Mereu deschisă în a descoperi culturi noi şi în a-şi întâlni fanii din diferite colţuri ale lumii, cântăreaţa s-a bucurat să revină în India, mai ales că este una din ţările ei preferate: „A fost un spectacol impresionanat atât prin faptul că am avut alături 50 de dansatori, cât şi prin mişcările mele acrobatice. Mi-am învins teama de înălţime. E o ţară minunată, cu fiecare vizită îmi place şi mai mult. În ciuda haosului, oamenii sunt foarte calmi, cuprinşi de o pace interioară, iar fanii mei de acolo sunt foarte iubitori, mă văd ca pe o zeiţă blondă”.

Alexandra Stan şi-a făcut apariţia pe scenă de la o înălţime de peste zece metri, fiind ridicată deasupra publicului cu o coardă elastică.

Pe lângă concert, artista a reuşit să viziteze şi câteva obiective turistice principale din New Delhi şi şi-a cumpărat multe suveniruri de la localnici.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here