Beth Hart va concerta pe 21 iulie la Sala Palatului

Beth Hart, cântăreaţa despre care se spune că „opreşte timpul în loc” şi că „este obligatoriu de ascultat live măcar o data în viaţă”, ale cărei concerte sunt sold out din Europa, Statele Unite şi până în Australia, nominalizată la Premiile Grammy şi câştigatoare a nenumărate discuri de platină, a primit încă o confirmare a valorii muzicii sale.

Beth Hart

Ultimul său album, „Better Than Home”, a debutat direct pe prima poziţie a topului Billboard Blues şi iTunes Blues.

Beth Hart care va concerta pentru prima dată în România pe 21 iulie la Sala Palatului, a cucerit topul Billboard, topul oficial al industriei muzicale din Statele Unite, cu un album care reprezintă o revoluţie a stilului ei: „Este genul de album care defineşte o carieră!”, scria PopMatters.com. „Descoperi o voce puternică, guturală şi plină emoţie”, nota Wall Street Journal.

Beth Hart dezvăluie însă că procesul prin care s-a născut „Better Than Home” nu a fost unul uşor. Ea a primit provocarea producătorilor de a compune piese despre ceea ce iubeşte şi o bucură mai mult în viaţă, ceea ce „a fost destul de dificil”, spune ea, „pentru că întotdeauna muzica reprezintă pentru mine un mod de a mă vindeca. Iar când sunt veselă sau trec printr-o perioadă bună ultimul lucru pe care-l fac este să mă duc la pian şi să compun!” Producătorii au insistat însă şi astfel a apărut „Better Than Home”, care a ajuns chiar de la lansare pe primul loc în topul Billboard.

Durerea pierderii surorii ei şi alte asemenea episoade întunecate din viaţa lui Beth sunt transpuse în acest album într-o notă mult mai senină: „Iubim aceste piese şi suntem foarte mândri de tine!” povesteşte Beth Hart că au exclamat producătorii în momentul când au ascultat cântecele de pe ultimul album. „Le mulţumesc foarte mult pentru asta! Nu pot să descriu câtă răbdare îţi trebuie ca să lucrezi cu un bipolar”, recunoaşte Beth Hart, care suferă şi ea de această afecţiune. „Acum mă amuză cât eram de speriată la început! Mi se părea cea mai proastă idee această abordare, pentru ca la sfârşitul zilei să simt exact invers – că am devenit o compozitoare mult mai bună datorită lor!”

Pe 21 iulie, Beth Hart se va afla pentru prima dată în România şi va concerta, la Sala Palatului, la invitaţia VreauBilet. Fanii din România vor putea asculta atunci hituri celebre ale lui Beth Hart, dar şi piese de pe ultimul său album, care deja a cucerit, pe lângă publicul american, iubitori ai muzicii de calitate din întreaga lume.

Biletele se pot cumpăra pe vreaubilet.ro, de la Casa de Bilete a Sălii Palatului şi de la standul de bilete VreauBilet din Unirea Shopping Center.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here