Cristina Buia a lansat, alături de copiii din corul Bravissimo, videoclipul melodiei „Breath of Heaven“

Bravissimo Music ne-a pregătit o mare surpriză în preajma Crăciunului, primul videoclip al tinerei de numai 16 ani, Cristina Buia, alături de talentaţii copii din Corul Bravissimo!

Cristina BuiaDupa 23 de ani, melodia dedicată Fecioarei Maria, „Breath of heaven”, lansată în anul 1993 de Amy Grant, este interpretată într-o formă inedită de către frumoasa şi talentata Cristina Buia, alături de cel mai titrat cor de copii din România, Corul Bravissimo!

„Mi-a plăcut dintotdeauna muzica deoarece sunt o fire visătoare şi atunci când o ascult mă regăsesc în fiecare sunet”, a mărturisit Cristina, care consideră că orice mare pasiune poate fi transformată în profesie dacă îţi doreşti cu adevarat şi eşti convins de asta.

Deşi are doar 16 ani, Cristina Buia a ajuns la concluzia că fără muncă nu poţi obţine rezultatele dorite, prin urmare studiază cu mare plăcere cel puţin 2 ore pe zi, păşind încet, dar sigur, pe drumul spre marea performanţă, sub îndrumarea profesoarei de canto Elena Radu şi a compozitorului Marius Draghici, fără de care nu ar putea excela în muzică.

Marele vis al Cristinei este ca pe parcursul următorilor ani să îşi dezvolte cariera muzicală, concertând pe cele mai mari scene din România şi de peste hotare, împreună cu ceilalţi artişti Bravissimo Music.

Alături de copiii din Corul Bravissimo, Cristina Buia a mai interpretat şi alte melodii în cadrul spectacolelor organizate de Bravissimo Art School, fiind chiar solista minirecitalului susţinut de Corul Bravissimo pe scena Sălii Radio, în cadrul Concertului „Song şi muzica lumii” din data de 5 decembrie 2015.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here