Nonis G a lansat, alături de Pepe, melodia „Te abandonez“

Nonis G, cel care a cucerit topurile în anul 2014 cu piesa „Lăsaţi femeile să facă ce vor“, revine cu o nouă melodie, „Te abandonez“, interpretată alături de Pepe.

nonis g pepe te abandonezPiesa „Te abandonez“ este scrisă de Nonis G, iar ritmul latino susținut de sound-ul de chitară te poartă acolo unde sufletul mereu se refugiază. Versurile spun, în stilul caracteristic Nonis G., povestea multora dintre noi.

„Consider această melodie ca fiind cel mai matur proiect al meu de până acum. Suflete pe portativ, sentimente puse în cuvinte simple și trăiri intense pe ritmuri pasionale! Încă de la primele acorduri am știut că această colaborare va fi cu Pepe, un artist pe care îl respect foarte mult“, a spus Nonis G.

„De ce este Nonis un pic abătut pe noul single? Pentru că a lăsat femeile să facă ce vor ele. Avem, în sfârşit, pus pe note, răspunsul la ceea ce se poate întâmpla dacă îl ascultăm şi punem în practică întocmai ceea ce ne-a învăţat el cu insistenţă. Lăsând gluma la o parte, am acceptat cu mare plăcere propunerea, mai ales că a venit şi ca o provocare, fiind prima piesă pe care eu sunt doar invitat. Mi-a plăcut de la prima audiţie poate şi datorită faptului că este o piesă cu mesaj“, a încheiat Pepe.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here