„Lupul de pe Wall Street“ și „Django dezlănțuit“, filmele începutului de an la Pro TV

După ce întreaga Românie a sărbătorit venirea noului an, în primul weekend al anului 2016, Pro TV a pregătit seria perfectă de blockbustere! În premieră în televiziunea din România, Pro TV le va aduce telespectatorilor patru producții de excepție: „Răzbunătorii“ („Avengers“), „Lupul de pe Wall Street“, „Joc Periculos“ și „Django dezlănțuit“.

The_Wolf_of_Wall_Street_1384977258_1_2013

Pe 1 ianuarie, de la ora 20.30, vin „Răzbunătorii“ („Avengers“), unul dintre cele mai așteptate și iubite filme cu supereroi. Iron Man, Captain America, Hulk și Thor vor crea echipa perfectă de supereroi, pentru a-l împiedica pe Loki să înrobească întreaga omenire.

De la ora 23.15, filmul artistic „Lupul de pe Wall Street“, cu Leonardo DiCaprio, Jonah Hill și Matthew McConaughey, nominalizat pentru 5 premii Oscar, printre care “Cel mai bun film” și “Cel mai bun regizor”, ajunge la Pro TV. Producţia semnată de Martin Scorsese se clasează în topul celor mai populare filme ale ultimilor ani.

Sâmbătă, 2 ianuarie, de la ora 20.30 Jason Statham aduce în „Joc Periculos“ acțiunea din Las Vegas direct în casele românilor. Atunci când un bodyguard cu abilități excepționale și cu o problemă cu jocurile de noroc ajunge să fie în conflict cu mafia, are o singură șansă: totul sau nimic!

De la ora 22.15, Pro TV aduce povestea „Django dezlănțuit“, filmul artistic care a făcut înconjurul întregii lumi, în regia lui Quentin Tarantino.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here